ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

SERVICE & ΑΝΤ/ΚΑ UNIMOG ΑΠΟ ΤΗ HATKAR SERVICE

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES-BENZ UNIMOG ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η HATKAR SERVICE, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΛΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES-BENZ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 03/04/2013

 

Το Unimog είναι κατασκευασμένο για να κινείται σε κάθε τύπο εδάφους, υπό αντίξοες συνθήκες και μπορεί να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές. Είναι ένα όχημα «παντός καιρού» που δεν συμβιβάζεται!

H Hatkar Service, είναι δίπλα στον επαγγελματία, με τον ίδιο επαγγελματισμό που την καθιέρωσε, και συνεχίζει να τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της προσφέροντας τις αρτιότερες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Οι βραβευμένοι τεχνικοί της, τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, το 24ωρο Service και οι ασυναγώνιστοι χρόνοι παράδοσης είναι όπως πάντα στη διάθεσή αυτών που αναζητούν την κορυφή.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...