ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

«ΧΑΛΚΙΝΟ» ΓΙΑ ΤΗ LEASE PLAN HELLAS ΚΑΙ ΤΟΥΣ 60 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BEST WORKPLACES 2012, ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/04/2012

 

Την τρίτη θέση στο διαγωνισμό Best Workplaces 2012 κατέλαβε η εταιρεία Lease Plan Hellas, ως αναγνώριση της μέριμνας και της πολιτικής κινήτρων και επιβράβευσης που εφαρμόζει στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, η εταιρεία βραβεύθηκε στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους.

Η εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών οχημάτων έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανθρωπίνου δυναμικού με βασικούς άξονες την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, την προσφορά κινήτρων και επιβράβευσης και την καλλιέργεια άριστου περιβάλλοντος εργασίας για τους 60 εργαζομένους της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει δυνατότητες επιμόρφωσης (45 ώρες εκπαίδευσης για το 2011), στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος, καθώς και πρόσθετες παροχές όπως ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση και πρόσβαση στην Εταιρική Τράπεζα Αίματος. Επιβραβεύει τις καλύτερες επιδόσεις και καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα με δράσεις teambuilding. Επίσης, προωθεί τον εθελοντισμό, ως ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των εργαζομένων σε ενέργειες για κοινωφελείς σκοπούς, όπως το περιβαλλοντικό πρόγραμμα Green Plan.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Lease Plan Hellas, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, απέδωσε το βραβείο στους εργαζομένους της εταιρείας και σημείωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας. Γι’ αυτό το λόγο η σημερινή διάκριση σε έναν τόσο αξιόπιστο θεσμό όπως τα Best Workplaces, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στην Lease Plan Hellas τηρούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο διέπουν αξίες όπως ο σεβασμός, η δέσμευση, η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η συντροφικότητα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο τη συνεχή βελτίωση, σε πείσμα των καιρών και του ιδιαίτερα απαιτητικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

Υπενθυμίζεται ότι το διαγωνισμό Best Workplaces 2012 διοργανώνει στην Ελλάδα το Great Place to Work Institute Hellas, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ALBA Graduate Business School, με στόχο να αναδείξει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]