ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011 ΤΟ MLS DESTINATOR TALK&DRIVE LIVETRAFFIC 500

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/04/2012

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η MLS κατακτά μια σημαντική διάκριση για τη συμβολή της στην πρόοδο και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, στο διαγωνισμό για τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες της ελληνικής αγοράς Tech Excellence Awards. Συγκεκριμένα, το live σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC 500 αναδείχθηκε Product of the Year 2011.

Βραβείο στον εν λόγω διαγωνισμό το 2010 είχε λάβει και πάλι το MLS Destinator T&D liveTRAFFIC, ενώ στα Tech Excellence Awards 2008 και 2009 είχαν βραβευτεί το MLS Destinator 4800A και το MLS Destinator Talk&DriveTM αντίστοιχα. Τα Tech Excellence Awards έχουν ως στόχο να βραβεύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αρτιότητα, τον πρωτοποριακό τους χαρακτήρα, το σχεδιασμό τους και τη συμβολή τους στις τεχνολογικές εξελίξεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του διαγωνισμού, το MLS Destinator T&D liveTRAFFIC 500 καθίσταται η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των συσκευών πλοήγησης, λόγω του συνδυασμού της τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής με live ενημέρωση για την κίνηση και live υπηρεσίες, της εξαιρετικής οθόνης 5in και της κορυφαίας χαρτογράφησης. Για πρώτη φορά ο πλοηγός ενημερώνει τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στο δρόμο και τα έκτακτα συμβάντα, και τον οδηγεί έγκαιρα στον προορισμό του από δρόμους που δεν έχουν κίνηση. Ακόμη, ενημερώνει και οδηγεί το χρήστη ανά πάσα στιγμή στα φθηνότερα βενζινάδικα, στα κοντινότερα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, στα πλησιέστερα εφημερεύοντα νοσοκομεία και κλινικές. Δικαίως λοιπόν αναδείχθηκε πρώτο!

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]