ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

WYNN’S TURBO CLEANER

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/05/2012

 

Η αρχή λειτουργίας ενός υπερσυμπιεστή (turbo) είναι πολύ απλή: να αναπτύξει μεγαλύτερη ισχύ από τον κινητήρα με την προσθήκη σε αυτόν επιπλέον (πεπιεσμένου) αέρα. Ωστόσο, η εισαγωγή του «βρώμικου» (από τα καυσαέρια και τους ρύπους) αέρα, έχει ως συνέπεια την εναπόθεση στον υπερσυμπιεστή καταλοίπων πετρελαίου, αιθάλης και πίσσας.

Το Turbo Cleaner της Wynn’s είναι το απαραίτητο προϊόν που αμέσως και επιμελώς καθαρίζει το υπερσυμπιεστή χωρίς να είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγησή του από αυτά τα κατάλοιπα, επαναφέροντας την ισχύ του υπερσυμπιεστή στα αρχικά του επίπεδα και διορθώνοντας παράλληλα την αναλογία στη ροή αέρα/ καυσίμου.

Τέλος, είναι ακίνδυνο για συστήματα κατακράτησης σωματιδίων καυσαερίων (DPF). Μια δοκιμή αρκεί για να αντιληφθείτε άμεσα τα οφέλη του Turbo Cleaner της Wynn’s.

 

 

AFTERMARKET

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ MICHELIN

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών MICHELIN X MULTI ENERGY...

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ OPEL COMBO, VIVARO & MOVANO

Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides, tippers, μίνι λεωφορεία, crew vans και κλειστά αμαξώματα...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ISUZU D-MAX

Σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης του Isuzu D-Max ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ...