ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «BE THERE WITH HYUNDAI» ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ UEFA EURO 2012

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/05/2012

 

Η Hyundai Motor, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2012, ανακοίνωσε τα συνθήματα που επιλέχθηκαν από το διαγωνισμό «Be There With Hyundai» να κοσμούν τα επίσημα λεωφορεία των 16 εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο UEFA EURO 2012 τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Be There With Hyundai» έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους των 16 συμμετεχουσών χωρών να υποβάλουν τα συνθήματά τους, τα οποία στη συνέχεια επιλέχθηκαν για να «ντύσουν» το επίσημο λεωφορείο που θα μεταφέρει την ομάδα της αγαπημένης τους χώρας.

Η υποβολή των συνθημάτων στον ιστότοπο της UEFA (UEFA.com) ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2011, και τον Απρίλιο του 2012 επιλέχθηκαν τρία από τα συνθήματα που είχαν υποβληθεί για κάθε χώρα και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της UEFA, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να ψηφίσουν για τα συνθήματα που επιθυμούσαν.
Τα συνθήματα θα αναρτηθούν στα λεωφορεία των εθνικών ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά UEFA EURO 2012, το οποίο θα λάβει μέρος στην Πολωνία και την Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2012.
Το σύνθημα που επιλέχθηκε από την UEFA και θα αναρτηθεί στο πούλμαν που θα μεταφέρει την ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του UEFA EURO 2012 είναι «Γεννημένοι μαχητές!».

Τα άλλα δεκαπέντε συνθήματα είναι:

Κροατία: Our pride is our strength!
Τσεχία: You Support, we win!
Δανία: Vikings without fear!
Αγγλία: One Prize, Two Countries, Three Lions.
Γαλλία: A new story, a new dream, a shared goal!
Γερμανία: From game to game to the big aim.
Ιταλία: Let’s turn Europe blue.
Ολλανδία: Eleven lions. Millions of fans. Together we are strong!
Πολωνία: Together, impossible becomes possible.
Πορτογαλία: Here beat 10 million hearts.
Ιρλανδία: Talk with your feet. Play with your heart.
Ρωσία: Play with your soul! Fight till the end!
Ισπανία: A reason to live, a reason to dream. ¡Viva España!
Σουηδία: Be there. Feel it. Catch the dream.
Ουκρανία: Ukrainians, it’s our time!

Οι νικητές του διαγωνισμού «Be There With Hyundai», εκτός από το να δουν το σύνθημά τους αναρτημένο στα επίσημα λεωφορείο της Εθνικής τους ομάδας, λαμβάνουν ως έπαθλο δύο εισιτήρια σε προημιτελικό αγώνα στο Gdansk της Πολωνίας, καθώς και πλήρες πακέτο δύο ατόμων μετάβασης και επιστροφής από την Πολωνία, συμπεριλαμβανομένων διαμονής, διατροφής και περιηγήσεων.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Κόντρα σε κάθε λογική και φυσικά προς μεγάλη ταπείνωση όσων δεν κατάφεραν ποτέ να σηκώσουν «λαμπάδα» ούτε Honda XR200, υπάρχει ένας...

«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ»

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αμερικανική αισθηματική δραματική ταινία του Μαρκ Φόρστερ με τον ομώνυμο τίτλο, αλλά σε ένα χορό βγαλμένο μέσα από τον...