ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ SUZUKI

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΤΟ ΝΕΟ WEBSITE ΤΗΣ SUZUKI

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/05/2012

 

Ο νέος ιστότοπος της Suzuki χρησιμοποιεί εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, που παρέχει τη δυνατότητα το περιεχόμενο της σελίδας να είναι συμβατό με smartphones και να προσαρμόζεται η εικόνα αυτόματα σε διαφορετικούς περιηγητές. Εκεί, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει όλα τα μοντέλα της φίρμας με συγκεκριμένες ενότητες, όπως τα σημαντικότερα σημεία, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά τις τιμές, τόσο όμορφα συγκεντρωμένες όπως και ευδιάκριτες.

Παράλληλα έχουν προστεθεί νέες ενότητες, όπως υπηρεσίες, φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για test drive, προσπέκτους, επικοινωνία με το δίκτυο των εμπόρων, νέα και εκδηλώσεις, ανάλυση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων κ.ά. Η αναζήτηση των επισήμων εμπόρων και επισκευαστών προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει τους επίσημους εμπόρους που είναι χιλιομετρικά πιο κοντά του και να δει την ακριβή του τοποθεσία μέσω των Google maps.

Στην πορεία, θα προστεθούν πρωτοποριακές ενότητες, όπως ειδική ενότητα για τους πελάτες και λάτρεις της φίρμας «My Suzuki», παρουσίαση των αξεσουάρ ανά μοντέλο και αποκλειστικοί ιστότοποι για κάθε επίσημο έμπορο Suzuki.

Τέλος, το νέο website είναι διαδραστικό και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τη Suzuki, αφού υπάρχουν αντίστοιχες φόρμες για κάθε αίτημα, και στη συνέχεια η εταιρεία προωθεί το αίτημα σας στον αντίστοιχο υπεύθυνο για να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Για παράδειγμα, αν ζητήσετε ένα test drive, αυτό το αίτημα θα μεταφερθεί στον επίσημο έμπορο που ο πελάτης επέλεξε να τον εξυπηρετήσει.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]