ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ… «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΛΠΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ «ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ».

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 11/04/2013

 

Ανυπόστατες «διαρροές» και φήμες που απερίσκεπτα υιοθετούνται από τα media και απρόσεκτα αναπαράγονται από διάφορες ιστοσελίδες, ισχυρίζονται ότι «μπαίνει λουκέτο στην ΕΛΠΑ». Ο σκοπός είναι προφανής. Να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους συνδρομητές της.

«Η ΕΛΠΑ έχει 89 χρόνια στον χώρο της αυτοκίνησης και 53 χρόνια στον χώρο της Οδικής Βοηθείας. Και θα συνεχίσει για άλλα τόσα», αναφέρει σε ανακοίνωση της που λάβαμε στις 11/4/2013.   

«Σήμερα η ΕΛΠΑ βρίσκεται σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης. Με νέα διοίκηση, νέες προσλήψεις, ανανεωμένο στόλο και εντατικά σεμινάρια επιμορφώσεως του προσωπικού της. Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο και τον πλέον πλήρη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για ποιοτική παροχή οδικής βοηθείας, ανανεωμένη μόλις προ δύο μηνών άδεια πανελλαδικής εμβελείας βάσει του Νόμου 3651/2008 και το πλέον εξελιγμένο, εξειδικευμένο και γρήγορο μηχανογραφικό σύστημα της αγοράς», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της.

Όπως ισχύει για όλες οι εταιρείες, έτσι και για την ΕΛΠΑ η κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα. Όμως, σύμφωνα με την ΕΛΠΑ, «η κρίση αποτελεί ευκαιρία επανεκκίνησης και ισχυροποίησης της στην αγορά, της οποίας τις απαιτήσεις καλύπτει πλήρως».

Εμείς, ευχόμαστε η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και να μην αναγκαστούν χιλιάδες ασφαλισμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων να βρεθούν προ εκπλήξεων.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]