ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

AVIS APPLICATION

H AVIS ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/06/2012

 

Για την Avis η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της αποτελεί προτεραιότητα. Γι’ αυτό δημιούργησε και το Avis Mobile App, το πρώτο ελληνικό application για κινητά τηλέφωνα που κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου «παιχνίδι».

Το Avis App απευθύνεται σε όσους είστε χρήστες iPhone και Blackberry, οι οποίοι μπορείτε μέσω αυτού να επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και να κάνετε κράτηση σε οποιονδήποτε από τους 5.000 σταθμούς ενοικίασης Avis σε 160 χώρες ή στους 77 σταθμούς σ’ όλη την Ελλάδα. Με την εύχρηστη εφαρμογή της Avis μπορείτε να επιλέξετε αυτοκίνητο και προορισμό, να κάνετε κράτηση ή να διαχειριστείτε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο της Avis και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

Επιπλέον, το Αvis App αποθηκεύει αυτόματα τα στοιχεία σας από την πρώτη κράτηση, κάνοντας τη διαδικασία της ενοικίασης πιο γρήγορη την επόμενη φορά. Πιο αναλυτικά, το Αvis App σας δίνει τη δυνατότητα:

  • Να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.
  • Να δείτε τις διαθέσιμες κατηγορίες αυτοκινήτων και την αντίστοιχη τιμή τους.
  • Να δείτε, να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας.
  • Να αναζητήσετε τις προηγούμενες κρατήσεις σας.
  • Να βρείτε τον πλησιέστερο σταθμό ενοικίασης Avis από το σημείο όπου βρίσκεστε.
  • Να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση κάθε σταθμού ενοικίασης.

Προς το παρόν τo Αvis App είναι διαθέσιμο για τηλέφωνα iPhone και Blackberry, στους ακόλουθους συνδέσμους:

Παράλληλα, οι χρήστες όλων των smartphones μπορείτε να έχετε τώρα πρόσβαση στο νέο mobile site της Avis www.avis.gr, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου και να αξιοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες της Avis από το κινητό σας.

Είτε πρόκειται για επαγγελματική ανάγκη είτε για οικογενειακό ταξίδι ή σύντομη εκδρομή, το Avis App φέρνει την ενοικίαση αυτοκινήτου στο κινητό σας, κάνοντας την απόκτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου θέμα απόφασης ακόμα και καθ’ οδόν.

 

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]