ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST OF BELRON 2012

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/06/2012

 

Η Belron, μητρική εταιρεία της Carglass, διοργάνωσε και φέτος στις 23-24 Μαΐου και με πολύ μεγάλη επιτυχία το διετή Διαγωνισμό «Best of Belron 2012», αναδεικνύοντας ως τον καλύτερο τεχνίτη του ομίλου παγκοσμίως τον διαγωνιζόμενο της Αγγλίας Steve Marelli.

Ένας από τους βασικότερους στόχους της Belron είναι να παρακινήσει –με έπαθλο το μισθό ενός χρόνου– καθέναν από τους 15.000 τεχνίτες της να φτάσει στο επίπεδο του νικητή, ώστε να λαμβάνει ο πελάτης σε κάθε περίπτωση το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο διαγωνισμός, ο οποίος αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Fira της Βαρκελώνης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς η Belron πρωταγωνιστεί στον τομέα της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 29 τεχνίτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ τη χώρα μας εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Σακώφ από το κατάστημα Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης, νικητής του ελληνικού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2011, στο Κέντρο Διανομής της εταιρείας στη Μάνδρα. Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε μαζί με συνεργάτες της Carglass από ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες leasing και εκπροσώπους του ελληνικού τύπου στη Βαρκελώνη, όπου είχαν την ευκαιρία –εκτός απ’ το να παρακολουθήσουν και φυσικά να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Σακώφ– να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο εργασίας στην Carglass.

Στα τέσσερα στάδια του διαγωνισμού, οι παρευρισκόμενοι –οι οποίοι προέρχονταν από ασφαλιστικές εταιρείες όλων των χωρών, από εταιρείες leasing και από το προσωπικό του ομίλου– είδαν από κοντά τους τεχνίτες να επισκευάζουν παρμπρίζ, όπως επίσης και τη διαδικασία της αντικατάστασης εμπρόσθιων, πλαϊνών και οπίσθιων κρυστάλλων. Παράλληλα, δοκιμάστηκαν και στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη, αφού για την εταιρεία –και φυσικά για όλο τον όμιλο– αυτό αποτελεί την αρχή και το τέλος σε μια εργασία.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το 2000 και δίνει κάθε φορά την απόδειξη ότι η Carglass είναι η ηγέτιδα δύναμη του χώρου και η «φυσική επιλογή» του πελάτη, ενώ αναδεικνύει το κύρος, το μέγεθος και την οργανωτικότητά της.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]