ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H GOODYEAR ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Η GOODYEAR ΚΑΤΑΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ 26Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FORBES ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/06/2012

 

Η εταιρεία Goodyear Tire & Rubber Company* αναγνωρίστηκε ακόμα μια φορά μια από τις πιο φημισμένες εταιρείες της Αμερικής από το περιοδικό Forbes, καθώς κατατάχτηκε στην 26η θέση της 7ης ετήσιας έκδοσης εταιρικής φήμης του περιοδικού Forbes στην Αμερική, από την 38η θέση που κατείχε το 2011. Η Goodyear είναι η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών στη λίστα και κατέχει την πιο υψηλή θέση στον κλάδο της αυτοκίνησης. Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στο www.forbes.com.

Η λίστα είναι βασισμένη στα αποτελέσματα της έρευνας του Reputation Institute’s U.S. (παγκόσμιας εταιρείας) ερευνών καταναλωτή, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2012 και η οποία μέτρησε σε περισσότερους από 10.000 καταναλωτές το γενικό σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση, το θαυμασμό και την καλή αίσθηση για περισσότερες από 150 μεγάλες εταιρείες.

Τα αποτελέσματα του RI είναι βασισμένα σε επτά διαστάσεις, που είναι οι εξής:

  1. Εργασιακός χώρος
  2. Υπηκοότητα
  3. Διακυβέρνηση
  4. Ηγεσία
  5. Απόδοση
  6. Προϊόντα / υπηρεσίες
  7. Καινοτομία.

To RI δήλωσε πως η έρευνα του 2012 ανέδειξε πως οι πρώτες πέντε διαστάσεις είναι πιο σημαντικές από τις άλλες δύο (προϊόντα/υπηρεσίες, και καινοτομία), αποτελώντας παράγοντες που μπορούν να καθοδηγήσουν την αγοραστική συμπεριφορά.

«Αυτή η αναγνώριση, είπε ο πρόεδρος της Goodyear κ. Richard J. Kramer, είναι παρόμοια με αυτή των καταναλωτών για τις μάρκες και τα καινοτόμα προϊόντα μας. Απεικονίζει τη δημόσια αντίληψη, τους στόχους και τις κοινές αξίες που αναφέρονται στην αποστολή της Goodyear και που καθοδηγούν τους εργαζομένους μας καθημερινά. Η έρευνα δείχνει ότι οι καταναλωτές αναγνωρίζουν συνεχώς την Goodyear ως σύντροφο στην πόλη και όχι μόνο σαν μια κορυφαία εταιρεία ελαστικών».

*Η Goodyear είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση ελαστικών της βόρειας Αμερικής και απασχολεί περίπου 72.000 εργαζομένους σε 22 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα δύο κέντρα Ερευνών και Καινοτομίας σε Ohio και Colmar-Berg κατασκευάζουν κορυφαία προϊόντα, θέτοντας νέα μέτρα στη βιομηχανία.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]