ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ VOLKSWAGEN BANK GMBH ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ

Η VOLKSWAGEN BANK GMBH*, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/06/2012

 

Αν ενδιαφέρεστε για Audi, Seat ή Volkswagen, μπορείτε να επισκεφθείτε αντίστοιχα τις ιστοσελίδες: www.audifinancialservices.gr , www.seatcredit.gr και www.volkswagenbank.gr, να πλοηγηθείτε σε αυτές και να βρείτε το χρηματοδοτικό ή ασφαλιστικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας απαιτήσεις. Επίσης, μέσα από τον κάθε ιστότοπο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη χρηματοοικονομική υπηρεσία για κάθε πληροφορία που χρειάζεστε, ή ακόμα να ζητήσετε προσφορά ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της τράπεζας μέσα από το www.volkswagenbankgmbh.gr , ή ακόμα να την ακολουθήσετε στο www.facebook.com/VolkswagenBank.gr .

*Η Volkswagen Bank GmbH ιδρύθηκε το 1949 ως θυγατρική της Volkswagen Financial Services AG και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, διαθέτοντας 6,85 εκ. συμβόλαια πελατών. Ενδεικτικά, στο τέλος του 2011 είχε όγκο καταθέσεων ύψους 23,8 δισ. ευρώ. Στην Ελλάδα λειτουργεί ως υποκατάστημα αλλοδαπής τράπεζας από το 2005.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]