ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

O κ. Martin Lundstedt, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Scania ΑΒ.

O MARTIN LUNDSTEDT ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SCANIA ΑΒ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 07/06/2012

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Scania διόρισε τον Martin Lundstedt ως νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Scania AB. Θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 και διαδέχεται τον Leif Ostling, ο οποίος διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG. Επιπρόσθετα, κάποιες ακόμα αλλαγές θα γίνουν στο διοικητικό συμβούλιο της Scania με ισχύ από την ίδια ημερομηνία.

Ο Martin Lundstedt, γεννηθείς το 1967, έχει Master of Science και είναι σήμερα εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος Franchise και Πωλήσεων στο Εργοστάσιο της Scania. Εργάζεται στην εταιρεία από το 1992 και κατείχε διάφορες ανώτερες θέσεις, όπως επικεφαλής βιομηχανικών επιχειρήσεων στη Scania Γαλλίας από το 2001 έως το 2005 και ανώτερος αντιπρόεδρος στο τομέα των φορτηγών μέχρι και το 2007, οπότε ανέλαβε τη θέση που κατέχει σήμερα.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Scania, εκτός από τον Martin Lundstedt, ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής JanYtterberg και ο διευθυντής πωλήσεων και υπηρεσιών διαχείρισης Christian Levin παραμένουν στις θέσεις τους. Επίσης ο επικεφαλής Έρευνας, Ανάπτυξης & Προμηθειών Per Hallberg διορίστηκε επικεφαλής παραγωγής και logistics. Στη νέα του θέση διαδέχεται τον Anders Nielsen, ο οποίος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της MAN Truck & Bus AG.

Νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και επικεφαλής του τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης θα είναι ο Dr. Harald Ludanek (έτος γέννησης 1958), διαδεχόμενος τον Per Hallberg. Ο Harald Ludanek έχει διδακτορικό στη Μηχανολογία και είναι σήμερα επικεφαλής του τμήματος Ανάπτυξης Οχημάτων στην Volkswagen AG.

Ο κ. Henrik Henriksson (έτος γέννησης 1970) διορίστηκε νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και επικεφαλής του τμήματος Franchise και Πωλήσεων Εργοστάσιου, διαδεχόμενος τον Martin Lundstedt. Ο Henrik Henriksson έχει Bachelor of Science και είναι επί του παρόντος ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος φορτηγών της Scania.

Η κ. Andrea Fuder (έτος γέννησης 1967), που έχει διοριστεί σε μια νέα θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή, ως επικεφαλής των Αγορών, έχει Master of Science και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι σήμερα επικεφαλής της ομάδας Εσωτερικών Αγορών της Volkswagen AG.

Σε μια νέα θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή, ο κ. Kent Conradson έχει διοριστεί γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Γεννημένος το 1958, με Bachelor of Science, είναι σήμερα ανώτερος αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων της Scania.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΑ

TUV AUSTRIA HELLAS ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΧΩΡΛΗΣ

Η TÜV AUSTRIA ιδρύθηκε το 1872 (πριν 143 χρόνια) ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1994 και είναι θυγατρική εταιρεία του αυστριακού οργανισμού TÜV AUSTRIA....

ΝΕΟΣ LCV MANAGER ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ

O Σπύρος Κοντογιώργης αναλαμβάνει καθήκοντα LCV Manager του Ομίλου Συγγελίδη. Ο κ. Κοντογιώργης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της εγχώριας αγοράς...

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, έπειτα από την έγκριση της...

 
Κλείσιμο [X]