ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Από αριστερά προς τα δεξιά: Nick Rens (αντιπρόεδρος της WABCO στoν τομέα aftermarket & συστημάτων τρέιλερ), Thomas Heckel και Thomas Eschey (διοικητικά στελέχη της Koegel), καθώς και ο Werner Rempel (διευθυντής Πωλήσεων της WABCO για τη Γερμανία στα συστήματα τρέιλερ).

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ KOEGEL

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/06/2012

 

Η Koegel, κορυφαίος κατασκευαστής τρέιλερ, και η WABCO Holdings Inc (NYSE: WBC), ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές συστημάτων ελέγχου για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμπορικών οχημάτων, επεκτείνουν τη συνεργασία τους προσφέροντας από κοινού μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

Από δω και στο εξής η Koegel θα προσφέρει, ως επιλογή, το πολυβραβευμένο Trailer GUARD σύστημα τηλεματικής της WABCO με την κωδική ονομασία Koegel Telematics. Οι πελάτες της Koegel επομένως θα επωφελούνται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα τηλεματικής, με το οποίο θα έχουν σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση για πληροφορίες που αφορούν π.χ. την τοποθεσία, την ψύξη, το τρέιλερ και τα δεδομένα EBS.
Το πακέτο Koegel Telematics συνδυάζει την τηλεματική με τη διάγνωση του συστήματος πέδησης και ενσωματώνει επιπλέον όλα τα στοιχεία του οχήματος, ώστε ο χρήστης να μπορεί να αξιολογεί τα δεδομένα. Ο χρήστης, μέσω μιας ηλεκτρονική πύλης ή ενός συστήματος διαχείρισης στόλου οχημάτων, μπορεί να αξιοποιήσει πολύ παραπάνω τις πληροφορίες αυτές πέραν της δεδομένης θέσης, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα των μεταφορών. Μερικά τέτοια στοιχεία που επηρεάζουν τα κόστη μεταφοράς είναι: η πίεση των ελαστικών, η φθορά των φρένων, η πραγματική χιλιομετρική ένδειξη, η θερμοκρασία μέσα στον θάλαμο ψύξης, η ανοιχτή ή κλειστή θέση των θυρών, το φορτίο του άξονα, οι πληροφορίες από το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης (EBS), καθώς και άλλες λειτουργίες.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας διάσημος ηγέτης στην καινοτομία, όπως είναι η Koegel, επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί μας», αναφέρει ο Nick Rens, αντιπρόεδρος της WABCO στον τομέα aftermarket και συστημάτων τρέιλερ. «Το σύστημα Trailer GUARD αποδεικνύει το πάθος της WABCO για την καινοτομία, καθώς βοηθά τους επαγγελματίες μεταφορείς να αυξήσουν την ασφάλεια των οχημάτων και την αποτελεσματικότητά τους με την αξιολόγηση των εισερχόμενων δεδομένων, ώστε οι μελλοντικές τους επενδύσεις να είναι καρποφόρες» είπε κλείνοντας το λόγο του.

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

RENAULT KANGOORES ΓΙΑ ΓΡHΓΟΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑTIΕΣ

Με ένα σκίτσο για ένα ξεχωριστό Kangoo Van από την Renault Sport, μας ευχήθηκε καλό μήνα η αντιπροσωπεία της Renault στην Ελλάδα, την Κυριακή 1η Απριλίου...

FORD: 4,57 ΜΕΤΡΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ

Η Ford ανακοίνωσε πως οι επιβατικές εκδόσεις (mini-bus) του νέου Transit, οι οποίες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν μέσα στο 2015, θα εφοδιάζονται με...

4/5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORD TOURNEO COURIER

Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP απέδωσε τη βαθμολογία των 4 αστεριών (με άριστα τα 5 αστέρια) στο νέο Ford Tourneo Courier, ύστερα από τα crash test...

 
Κλείσιμο [X]