ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ FIAT PROFESSIONAL

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ FIAT, Η FGAH ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ «FREE TO GO»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/06/2012

 

Η Fiat Group Automobiles Hellas φροντίζει να δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύει κανείς απροβλημάτιστα και να έχει στη διάθεσή του παροχές που διευκολύνουν τη μετακίνησή του. Γι’ αυτό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε τυχόν ακινητοποίηση του οχήματός του.

Η υπηρεσία «Free to Go» απευθύνεται σε όλους τους κατόχους επαγγελματικών Fiat που καλύπτονται από εγγύηση και παρέχει οδική βοήθεια σε όλη την Ευρώπη σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, είτε για να συνεχίσει κανείς το ταξίδι είτε για να επιστρέψει με άνεση στην έδρα του.

Το «Free to Go» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Άμεση αντιμετώπιση σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω μηχανικής βλάβης, έλλειψης καυσίμου, βλάβης ελαστικού ή μπαταρίας.
  • Ρυμούλκηση του χαλασμένου ή τρακαρισμένου οχήματος στο πλησιέστερο σημείο τεχνικής υποστήριξης.
  • Παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου, εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο αντικατάστασης στον διανομέα, με κάλυψη των συμπληρωματικών εξόδων ταξί για τη μεταφορά στο σημείο ενοικίασης.
  • Κάλυψη εξόδων συνέχισης του ταξιδιού.
  • Επιστροφή στην έδρα και κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο, για ακινητοποίηση σε απόσταση μεγαλύτερη των 50km από την έδρα.
  • Ανάκτηση επισκευασμένου αυτοκινήτου.
  • Επαναπατρισμός μη επισκευασμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
  • Ημερήσια αποζημίωση για τους κατόχους επαγγελματικών οχημάτων.

Η υπηρεσία «Free to Go» προσφέρεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στη γραμμή για επαγγελματικά οχήματα 210 9988165.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]