ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

«ΧΡΥΣΗ ΜΑΡΚΑ» Η INTERAMERICAN ΣΤΑ FAMOUS BRANDS 2012

ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ Η INTERAMERICAN, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥ «FAMOUS BRANDS», ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/06/2012

 

Η έρευνα εκφράζει την αυθόρμητη επιλογή της μάρκας με την καλύτερη φήμη στην Ελλάδα στις επιλεγμένες κατηγορίες, χωρίς τη βοήθεια λίστας, και μέχρι 3 αναφορές από τους ερωτηθέντες για κάθε κατηγορία.

Η έρευνα κάλυψε 34 συνολικά κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών και διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη μέθοδο C.A.W.I. μέσω της προηγμένης ψηφιακής πλατφόρμας της Digipoll, σε συνεργασία με τη WIZZARD – From wisdom to magic και το Reputation Management Institute.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, το 94% των ερωτηθέντων εμπιστεύονται τις μάρκες που διακρίθηκαν, ενώ το 92% καλύπτουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, το 90% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν ανταποκρίνονται στην αξία των χρημάτων που διαθέτουν γι’ αυτά. Από την έρευνα, εκτός των 34 χρυσών νικητών, προέκυψαν 36 αργυροί και 37 χάλκινοι.

Ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, δήλωσε: «Η αναγνώριση της Interamerican στα Famous Brands δικαιώνει της εταιρικές στρατηγικές επιλογές και, κυρίως, την πολύπλευρη επαγγελματική και κοινωνική συνεισφορά των ανθρώπων της».

Από την άλλη, ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος της Hill & Knowlton Strategies και του Reputation Management Institute (RMI) Athens, επισήμανε την ανάγκη ολιστικής προσέγγισης της διαχείρισης της φήμης στις σημερινές συνθήκες, ενώ ο Μάκης Οβαδίας, γενικός διευθυντής του RMI Athens, υπογράμμισε ότι πέρα από την αναγνωρισιμότητα, η «χρυσή» φήμη προϋποθέτει διαχρονικά υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, οργανωμένη υποστήριξη προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας και δημιουργία «θετικής» δημοσιότητας και εμπειρίας.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...