ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ VOLKSWAGEN BANK GMBH

ΝΕΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ VW BANK ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/06/2012

 

Η Volkswagen Bank GmbH, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου αποκλειστικά και μόνο για τα πλέον αξιόπιστα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Στο σύνδεσμο www.used.volkswagenbankgmbh.gr μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα επιλογών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και μέσω της εφαρμογής calculator να προσαρμόσετε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα (προκαταβολή και δόσεις) στα μέτρα σας. Επιπλέον, παρουσιάζονται μοναδικά αυτοκίνητα σε μοναδικές ευκαιρίες, με το επιτόκιό τους να ξεκινά από 0%.

Η Volkswagen Bank GmbH, εκτός από την ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη χρηματοδοτική υποστήριξη που παρέχει, προσφέρει παράλληλα και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών.

Πλοηγηθείτε εύκολα στη νέα διαδικτυακή πύλη www.used.volkswagenbankgmbh.gr με τη σιγουριά ότι η αναζήτησή σας θα είναι επιτυχής.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...