ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Η FGA HELLAS ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ FIAT PROFESSIONAL ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 59 ΕΥΡΩ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/05/2013

 

H Fiat Group Automobiles Hellas, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, χαρίζει στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat Professional (και Fiat και Alfa Romeo) και ένα δώρο αξίας 59 ευρώ με την υπηρεσία «Clima Service». Πρόκειται για μία παροχή που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων (μυκήτων και μούχλας) στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας που προσφέρει το πρόγραμμα «Clima Service» θα εξασφαλιστεί προστασία από γύρη, σκόνη και ρύπους και θα διασφαλιστεί η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Κι επειδή οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρόμικοι, η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Οι κάτοχοι οχημάτων Fiat Professional, θα ειδοποιηθείτε με σχετική επιστολή ενώ θα μπορείτε να προσέλθετε στο δίκτυο της Fiat μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Η παροχή αυτή έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά προσφορών της FGA Hellas με οικονομικά πακέτα συντήρησης για τα παλαιότερα μοντέλα της. Εξασφαλίζοντας σας  συντήρηση των οχημάτων σας σε προσιτές τιμές, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται και της εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να ενημερωθείτε και για όλα τα πακέτα προσφορών και τις τιμές που ισχύουν στο επίσημο δίκτυο της Fiat.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...