ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H HELMA AE ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ MAN ΕΛΛΑΣ ΑΕ

Η MAN ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ MAN TRUCK & BUS AG, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HELMA ΑΕ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2013

 

Η εταιρεία Helma AE, με έδρα τη Λ. Αθηνών 129 στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για αρκετές δεκαετίες στον τομέα  των χωματουργικών και οδοποιητικών μηχανημάτων, ως διανομέας γνωστών εταιρειών του κλάδου, όπως οι: Ηyundai Heavy Industries Europe (εκσκαφείς, φορτωτές), Wirtgen Group (φρέζες, σταθεροποιητές), Voegele (διαστρωτήρες ασφάλτου), Hamm (οδοστρωτήρες), Benninghoven (συγκροτήματα ασφάλτου) κλπ.

Με δεδομένη την ιδιαίτερη και μακρόχρονη τεχνογνωσία που η Helma AE έχει αποκτήσει στον κλάδο των κατασκευών, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων διανομέων της MAN Ελλάς ΑΕ, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο κατά την οποία εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης στην αγορά των φορτηγών με την επανεκκίνηση των έργων στα μεγάλα οδικά δίκτυα της χώρας.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της Helma AE, κ. Τσούμας ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η νέα συνεργασία με την MAN Ελλάς, μας επιτρέπει να προσφέρουμε πλέον στους πελάτες μας μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων, με την προσθήκη των κορυφαίων φορτηγών MAN, ιδιαίτερα στον χωματουργικό τομέα».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της MAN Ελλάς ΑΕ, κ. Schacht τόνισε πως: «Η εξέλιξη αυτή συμβαδίζει απόλυτα με τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση της εταιρείας και της παρέχει την δυνατότητα να διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, όπου η MAN προσφέρει φορτηγά για κάθε απαιτητική χρήση».

Η ΜΑΝ Ελλάς ΑΕ διανέμει τα προϊόντα της μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και συνεργατών service, ισχυροποιώντας την παρουσία των προϊόντων ΜΑΝ στην αγορά.

Η διανομή των προϊόντων της MAN Truck & Bus AG στην Ελλάδα γίνεται πλέον από τους ακόλουθους εξουσιοδοτημένους διανομείς: Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, Αφοί Παπαδάκη ΑΒΕΤΕ και Helma AE.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...