ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ» ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TITAN TIRES

ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TITAN TIRES ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ TITAN DISTRIBUTION UK , ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/06/2013

 

Η Titan Tires είναι θυγατρική της εταιρείας Titan International Inc. (TWI), η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και δραστηριοποιείται στους τομείς των ελαστικών για γεωργικά – χωματουργικά – δομικά μηχανήματα καθώς επίσης και στην κατασκευή τροχών για τα αντίστοιχα μηχανήματα μέσω της Titan Wheel Corporation.

Η European Sales Manager της Titan Europe PLC, Lindsay Hart, με αφορμή την υπογραφή της νέας αυτής συνεργασίας δήλωσε: «Η Titan Distribution UK, θυγατρική εταιρεία της Titan International, έκανε επιχειρηματικό της εταίρο την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αναγνωρίζοντας τη μακρόχρονη εξειδίκευση και παρουσία της στους τομείς των επαγγελματικών μηχανημάτων–οχημάτων και μηχανημάτων έργου. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί αρχικά στη διάθεση ελαστικών Titan Tires για χωματουργικά μηχανήματα–οχήματα».

Από την πλευρά του ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης του Ομίλου, κ. Ιωάννης Παπαβασιλείου, μετά την υπογραφή της συμφωνίας ανέφερε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με την Titan Tires, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των ελαστικών και τροχών για μηχανήματα και φορτηγά εκτός δρόμου. Θα σταθούμε άξιοι συνεργάτες και θα τιμήσουμε την επιλογή της Titan Tires εκμεταλλευόμενοι την μακρόχρονη κληρονομιά μας στον τομέα των χωματουργικών φορτηγών και μηχανημάτων έργου, καθώς ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Volvo Construction Equipment & Komatsu για περισσότερα από 50 χρόνια στην Ελλάδα».

Τα ελαστικά Titan Tires κατασκευάζονται στα 6 εργοστάσια της εταιρείας στην Αμερική στο Freeport, Illinois, Bryan, Ohio, Des Moines και Ιowa και είναι γνωστά για την ποιότητα τους, τη μοναδική σχεδίαση του πέλματος τους και την εξαιρετική ανθεκτικότητα τους κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες των εργοταξίων. Η εταιρεία διαθέτει την ανάλογη υποδομή για σχεδίαση, παραγωγή και έλεγχο μίας μεγάλης γκάμας ελαστικών για όλους τους τύπους των μηχανημάτων που εκτείνεται από 6 έως 72,5in.

Τα ελαστικά της Titan Tires καλύπτουν τις ανάγκες  των παρακάτω τύπων οχημάτων και μηχανημάτων εκτός δρόμου:

• Χωματουργικά μηχανήματα: ανατρεπόμενα φορτηγά εκτός δρόμου για λατομεία και ορυχεία – εκσκαφείς – προωθητές γαιών (μπουλντόζες) – φορτωτές.

• Μηχανήματα οδοποιίας: οδοστρωτήρες – διαστρωτήρες ασφάλτου (finishers) – διαμορφωτές γαιών (γκρέϊντερ).

• Πολυμηχανήματα: φορτωτές –εκσκαφείς – μικροί αρθρωτοί φορτωτές και ανυψωτικά μηχανήματα.

Η σχεδίαση των ελαστικών της Titan Tires προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια στις μεταφορές σε πολύ δύσκολα τερέν όπως είναι αυτό των λατομείων ή των ορυχείων καθώς επίσης και μακροζωία.

Πιο αναλυτικά μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

• Αυξημένη σταθερότητα.

• Ειδική σχεδίαση της πλευρικής επιφάνειας ελαστικού για αντοχή σε κτυπήματα και ελαχιστοποίηση των πλευρικών ταλαντώσεων.

• Μεγάλη επιφάνεια επαφής του ελαστικού με το οδόστρωμα για ανθεκτικότητα στη φθορά.

• Ειδικά σχεδιασμένο πέλμα με αυλάκια αυτοκαθαρισμού  για εξαιρετική πρόσφυση.

• Εξαιρετική αντοχή σε κτυπήματα που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές.

• Ειδική σχεδίαση για καλύτερη κατανομή του βάρους και των φορτίων.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]