ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ 108,10 ΕΥΡΩ! Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/07/2012

 

Ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, καθώς και της αλληλεπίδρασής του με το σύστημα θέρμανσης και αερισμού, διεξάγεται στα BusPorts της OMNIplus με τα κατάλληλα ειδικά εργαλεία από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού και αποτρέπονται οι δαπανηρές επισκευές.

Ο έλεγχος της σωστής εφαρμογής όλων των εξαρτημάτων στερέωσης και των βιδών σύνδεσης του συστήματος κλιματισμού συμβάλλει στην αποτροπή διαρροών και επισκευών που προκύπτουν εξαιτίας τους.

Αν λοιπόν αναζητάτε φροντίδα από τα κατάλληλα χέρια, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την εκτενή και υψηλή εξειδίκευση στα λεωφορεία της ΟΜΝΙplus!

Η προσφορά ισχύει έως 28 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 6687000 για Αθήνα, και στο 2310 788424 για Θεσσαλονίκη.

 

Οι παροχές της υπηρεσίας ελέγχου συστήματος κλιματισμού είναι:

  • Έλεγχος της λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού.
  • Έλεγχος της συνεργασίας των εξαρτημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και αερισμού.
  • Έλεγχος της στεγανότητας των συνδέσεων.
  • Έλεγχος όλων των εξαρτημάτων στερέωσης και των βιδών σύνδεσης.
  • Έλεγχος ρύπανσης του συμπυκνωτή.
  • Έλεγχος για συσσώρευση σκόνης στον εξατμιστή και στα καλύμματα φίλτρων.
  • Έλεγχος της στάθμης του ψυκτικού υγρού.
  • Αντικατάσταση φίλτρων αέρα οδηγού, καναλιών και μοτέρ οροφής.

Αντικατάσταση φίλτρου φρέον.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]