ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H AUTOVISION ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/07/2012

 

Η AUTOVISION, το μεγαλύτερο δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, και η εταιρεία AUTOVISION SAKAR Α.Ε. στηρίζουν ενεργά το κοινωνικό έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όλα τα βαρέα οχήματα του οργανισμού, καθώς και στα εκτός Αττικής επιβατικά, στα ΚΤΕΟ του δικτύου AUTOVISION πανελλαδικά. Η πρωτοβουλία αυτή, διάρκειας ενός έτους, αποδεικνύει έμπρακτα τη συμπαράσταση των ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION και την υποστήριξή τους στο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης η AUTOVISION συμμετέχει στο πρόγραμμα παροχής ειδικών τιμών σε κατόχους κάρτας ανεργίας*, στοχεύοντας στη γενικότερη ενίσχυση της οδικής ασφάλειας μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το πρόγραμμα αφορά την παροχή έκπτωσης έως 10% σε υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου (αρχικού ή περιοδικού) επιβατικών οχημάτων έως 3,5 τόνων ιδιωτικής χρήσης, και ισχύει σε επιλεγμένα ΚΤΕΟ του δικτύου.

 

*Η έκπτωση θα χορηγείται εφόσον τα στοιχεία της κάρτας ανεργίας ταυτίζονται με αυτά στην άδεια κυκλοφορίας, ενώ η ενέργεια έχει ισχύ για τεχνικούς ελέγχους που θα διενεργηθούν έως και 31.12.2012.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]