ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Volvo FE

ΝΕΑ VOLVO FE KAI VOLVO FL

TA NEA ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 11/06/2013

 

Οι νέες εκδόσεις των φορτηγών Volvo FE και Volvo FL προσφέρουν μία σειρά από τεχνολογίες και υπηρεσίες σχεδιασμένες για να εξασφαλίσουν την ετοιμότητα του φορτηγού για χρήση σε κάθε απαίτηση. Ο κάτοχος και ο οδηγός του φορτηγού μπορούν να επικεντρωθούν απερίσπαστοι στην κύρια δραστηριότητά τους, δεδομένου ότι για το φορτηγό φροντίζει η Volvo Trucks.

«Οι πελάτες αυτής της κατηγορίας δεν αγοράζουν απλά ένα φορτηγό αλλά ένα απροβλημάτιστο εργαλείο, για αποτελεσματικές μεταφορικές λύσεις. Τα νέα Volvo FE και Volvo FL μας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο προκειμένου να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η οποία στην κυριολεξία οδηγεί την επιχείρησή τους στο δρόμο της επιτυχίας» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Volvo Trucks, κ. Claes Nilsson.

Είτε οι μεταφορές είναι η βασική δραστηριότητα σας είτε όχι, αυτά τα φορτηγά αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την επιχείρηση και συμβάλλουν στην άμεση και έγκαιρη διεκπεραίωση των παραδόσεων.

«Πολλοί από εκείνους που αγοράζουν τα FE και FL, κρατούν τα φορτηγά τους για μεγάλο διάστημα και προτιμούν να έχουμε εμείς την πλήρη ευθύνη της συνεχούς συντήρησης και λειτουργίας τους. Η επιλογή ενός εξειδικευμένου συνεργάτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονα ένα προϊόν υψηλής αξίας χωρίς προβλήματα στη χρήση του, αποδεικνύεται μακροπρόθεσμα επωφελής γι’ αυτούς» λέει η κ. Pernilla Sustovic, υπεύθυνη κλάδου διανομών και απορριμματοφόρων της Volvo Trucks.ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Σε συνδυασμό με την παρουσίαση των νέων FE και FL, η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα διευρυμένο πακέτο υπηρεσιών service. Στο κορυφαίο επίπεδο, το «Χρυσό Συμβόλαιο» συντήρησης - Gold Service Contract, προσφέρει service, επισκευές και μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας.

Με το βελτιωμένο «Χρυσό Συμβόλαιο», το φορτηγό μπορεί να βρίσκεται σε συνεχή «επικοινωνία» με το συνεργείο. Αυτό επιτρέπει στο συνεργείο να παρακολουθεί τη χρήση και τη φθορά συγκεκριμένων εξαρτημάτων. Στόχος είναι να διασφαλιστεί εκ των προτέρων η συντήρηση του φορτηγού όταν χρειάζεται και να πραγματοποιείται η συντήρηση όταν το όχημα δεν χρησιμοποιείται.

«Με την εξ αποστάσεως παρακολούθηση του τρόπου που χρησιμοποιείται το φορτηγό και το βαθμό φθοράς των διαφόρων εξαρτημάτων του, φιλοδοξούμε να εμποδίσουμε μικρέ βλάβες και φθορές να οδηγήσουν σε απρόσμενες ακινητοποιήσεις» εξηγεί ο κ. Jarkko Aine, ειδικός μεταφορικών λύσεων της Volvo Trucks.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η αυξημένη παραγωγικότητα, δηλαδή η ικανότητα να παράγεται περισσότερο έργο σε όσο το δυνατό χρονικό, είναι ένα ακόμα σημείο υψηλής προτεραιότητας για τους ενδιαφερόμενους των FE και FL. Τα νέα φορτηγά συμβάλλουν κατά πολλούς τρόπους στη βελτίωση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων:
• Τα χαρακτηριστικά οδήγησης έχουν βελτιωθεί, χάρη στην άμεση παροχή ισχύος σε χαμηλές στροφές από τους νέους αποδοτικούς κινητήρες D5 και D8.
• Η ειδικά σχεδιασμένη έκδοση 12t του Volvo FL προσφέρει πλεονέκτημα βάρους με τη μορφή της αυξημένης ικανότητας μεταφοράς φορτίου μέχρι και 500kg.
• Το Volvo FE διατίθεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift, το οποίο περιλαμβάνει λογισμικό για ειδικές λειτουργίες όπως είναι οι διανομές. Ακόμα, το I-Shift συμβάλλει στην ελάττωση της κατανάλωσης καυσίμου.
• Η υπηρεσία «Εξοικονόμησης Καυσίμου» (Fuel Advice) έχει σαν στόχο να βοηθήσει κατόχους και οδηγούς φορτηγών να χρησιμοποιούν τα φορτηγά τους με οικονομικότερο τρόπο.

Δείτε τα ολοκαίνουργιαVolvo FE και Volvo FL…

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ

ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ MERCEDES-BENZ ACTROS

Τα νέα χαρακτηριστικά: Ημι-αυτόματη οδήγηση με Active Drive Assist, έως και 5% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, MirrorCam στο βασικό εξοπλισμό, Active Brake Assist 5, συνδεσιμότητα και Multimedia Cockpit...

IVECO X-WAY: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Μια νέα σειρά εργοταξιακών φορτηγών, για χρήση σε αστικό περιβάλλον και περιστασιακές μετακινήσεις εκτός δρόμου παρουσίασε η Iveco...

ΝΕΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ MERCEDES-BENZ AROCS

Μια πρώτη γνωριμία με την ανανεωμένη γκάμα των εργοταξιακών Mercedes-Benz Arocs, ένα λασπωμένο και κρύο πρωινό στο Woerth, στο παλιό λατομείο του Ötigheim που έχει γίνει πίστα δοκιμών και στο Gaggenau...

 
Κλείσιμο [X]