ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

TA ΝΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ RENAULT

ΣΤΗ ΛΥΩΝ, H RENAULT TRUCKS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/06/2013

 

Για την ανάπτυξη των νέων φορτηγών της εταιρείας, επενδύθηκαν 2 δισ. ευρώ, χρειάστηκαν 7 χρόνια R&D, εργάστηκαν συνολικά 5.000 άτομα, συνεργάστηκαν 50 διεθνής πελάτες, καλύφθηκαν 10 εκατ. km δοκιμών και τέλος κατασκευάστηκαν 300 δοκιμαστικά μοντέλα προτού η Renault αποκαλύψει στον Τύπο, σε μια φαντασμαγορική τελετή στη Λυών της Γαλλίας, τις νέες σειρές της.

Μετά την πρόσφατη εξαγορά της από τον όμιλο Volvo, η Renault ξεκινά μια εποχή με υψηλότερες προσδοκίες και απαιτητικούς στόχους.

Ξεχάστε λοιπόν τις ονομασίες Magnum, Premium και Kerax. Ο εκπρόσωπος της Renault στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων ακούει πλέον στο όνομα σειρά Τ, αυτός των αστικών διανομών λανσάρετε με τίτλο σειρά D, ενώ στον κλάδο των κατασκευών η γαλλική εταιρεία διαθέτει τη σειρά C ή την σειρά K, με την τελευταία να απευθύνεται για εξαιρετικά δύσκολες εργασίες.

Οι ιθύνοντες της Renault δεν άλλαξαν μόνο τις ονομασίες αλλά προχώρησαν και σε ριζικό εξωτερικό επανασχεδιασμό για καλύτερη αεροδυναμική αλλά και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΣΕΙΡΑ Τ
Η σειρά Τ, η οποία κατ’ ουσίαν αντικαθιστά το Magnum, είναι αυτή που εκπροσωπεί την κατηγορία των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Το μοντέλο θα εφοδιάζεται με κινητήρες 11.0lt και 13.0lt, τεχνολογίας Euro6 με διαθέσιμη ισχύ από 380 έως 520Ps. Οι διαθέσιμες καμπίνες θα είναι τρείς: Daycab, Night & Daycab και Sleepercab.

ΣΕΙΡΑ Κ
Το νέο Renault K, θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο των κατασκευών διαθέτοντας, ιδανική απόσταση από το έδαφος, υψηλή ελκτική δύναμη, μεγάλο ωφέλιμο φορτίο και την καλύτερη γωνία προσέγγισης στον χώρο (32 μοίρες). Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα νέο πολυδύναμο εργαλείο, ιδανικό για σκληρές εργασίες στα εργοτάξια. Διαβάστε περισσότερα στο καλοκαιρινό τεύχος του Car & Truck….

Παρακολουθήστε το νέο εκπρόσωπο της Renault, τη σειρά Τ, στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων…Παρακολουθήστε τη σειρά Κ να τα βάζει με τα δύσκολα…Παρακολουθήστε μέρος από τις εξαντλητικές δοκιμές των νέων φορτηγών της Renault…

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ

ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ MERCEDES-BENZ ACTROS

Τα νέα χαρακτηριστικά: Ημι-αυτόματη οδήγηση με Active Drive Assist, έως και 5% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, MirrorCam στο βασικό εξοπλισμό, Active Brake Assist 5, συνδεσιμότητα και Multimedia Cockpit...

IVECO X-WAY: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

Μια νέα σειρά εργοταξιακών φορτηγών, για χρήση σε αστικό περιβάλλον και περιστασιακές μετακινήσεις εκτός δρόμου παρουσίασε η Iveco...

ΝΕΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ MERCEDES-BENZ AROCS

Μια πρώτη γνωριμία με την ανανεωμένη γκάμα των εργοταξιακών Mercedes-Benz Arocs, ένα λασπωμένο και κρύο πρωινό στο Woerth, στο παλιό λατομείο του Ötigheim που έχει γίνει πίστα δοκιμών και στο Gaggenau...

 
Κλείσιμο [X]