ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΝΕΟ FH ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/06/2013

 

Το Volvo FH αποτελεί τη ναυαρχίδα της Volvo Trucks για περισσότερα από 20 χρόνια, από το 1993 που παρουσιάστηκε το πρώτο μοντέλο με αποτέλεσμα οι  πωλήσεις του να έχουν ξεπεράσει τις 650.000 μονάδες παγκοσμίως, νούμερο που αντιστοιχεί στο 60% των συνολικών πωλήσεων της Volvo Trucks.

Με το νέο FH η Volvo σηματοδοτεί μία αλλαγή των αντιλήψεων γύρω από το χώρο του φορτηγού δίνοντας έμφαση στην οικονομία καυσίμου, την αξιοπιστία, το κορυφαίο κράτημα, την ενεργητική και παθητική ασφάλεια και τη μέγιστη αξιοποίηση του χρόνου λειτουργίας του. Στη σχεδίαση του νέου FH, η Volvo έλαβε σοβαρά υπόψη της τόσο τις ανάγκες των οδηγών όσο και τη βελτίωση της κερδοφορίας των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH χαρακτηρίζεται από καινοτομίες σε κάθε τομέα του. Η παθητική και η ενεργητική ασφάλεια έχουν βελτιωθεί με το νέο κλωβό προστασίας και τα νέα συστήματα προειδοποίησης. Η καμπίνα του οδηγού έχει πλέον μεγαλώσει κατά ένα κυβικό μέτρο. Τόσο το περιβάλλον του οδηγού όσο και ο χώρος ξεκούρασης έχουν βελτιστοποιηθεί προκειμένου να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έξυπνες τεχνολογικές λύσεις μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου, τα εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά μειώνουν το χρόνο μεταφοράς και βελτιώνουν την οδική ασφάλεια.

Η Volvo Trucks προσφέρει λύσεις στους τρεις πιο βασικούς τομείς, οι οποίοι επηρεάζουν περισσότερο της κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών: την αποδοτικότητα του καυσίμου, το χρόνο λειτουργίας και τη μέση ταχύτητα.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ο εμπορικός διευθυντής Volvo Trucks της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ Φίλιππος Μενάγιας με αφορμή την άφιξη του πρώτου νέου Volvo FH στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δήλωσε: «Η Volvo Trucks με την παρουσίαση της νέας σειράς Volvo FH κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη σε εντελώς νέα επίπεδα, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη. Το νέο Volvo FH πιστεύω ακράδαντα ότι είναι το φορτηγό που θα πείσει τις μεταφορικές εταιρείες να συνεχίσουν να επιλέγουν Volvo καθώς όλοι γνωρίζουμε πως όλα αυτά τα χρόνια οι προκάτοχοι της νέας σειράς αποτελούσαν την πιο αξιόπιστη λύση για τις εταιρείες και συνέβαλαν σημαντικά στην κερδοφορία τους. Το νέο Volvo FH είναι τώρα διαθέσιμο και οι υποψήφιοι πελάτες μας μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους συμβούλους πωλήσεων της εταιρείας μας και να προχωρήσουν στην παραγγελία του μοντέλου που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της εταιρείας τους».

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]