ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

«RENT A VAN»: ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ LCV ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ HERTZ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/07/2013

 

Η Hertz-Autohellas καινοτομεί και προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία την «Rent a Van». Η νέα υπηρεσία αναφέρεται στην ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων έως 3,5t και είναι διαθέσιμη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ή εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, όσο και στον ιδιώτη που θέλει να μεταφέρει προσωπικά του αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή εκείνος επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.

Ο στόλος της Hertz-Autohellas αποτελείται από μια ευρεία γκάμα οχημάτων με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτίου από 610 έως 1.140kg. Τα παρακάτω μοντέλα LCV, όπως: Fiat Fiorino – Doblo, Ford Transit, Opel Combo – Movano και Peugeot Bipper – Partner, εφοδιάζονται με πετρελαιοκινητήρες και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κέντρο κρατήσεων ή απευθυνθείτε συον ιστότοπο της εταιρείας.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...