ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H Iveco σε συνεργασία με την Dainese παρουσίασε στην ΙΑΑ 2012, νέου τύπου αερόσακους προσφέροντας αυξημένη προστασία σε οδηγό και επιβάτες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ IVECO - DAINESE

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΙΑΑ: ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ IVECO ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ DAINESE

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/10/2012

 

Κατά τη διάρκεια της 64ης Διεθνής Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων που έλαβε χώρα στο Αννόβερο, μεταξύ 20-27 Σεπτέμβρη, ο ιταλός κατασκευαστής Iveco Trucks παρουσίασε σε συνεργασία με την επίσης ιταλική εταιρεία Dainese SpA, μια νέα γενιά αερόσακων με εφαρμογή σε  όλα της τα επαγγελματικά οχήματα.

Οι αερόσακοι με την κωδική ονομαδία D|air, που έχουν εξελιχθεί από τον ιταλό κατασκευαστή προϊόντων μοτοσικλέτας Dainese, προσφέρουν αυξημένη προστασία στο σώμα και το κεφάλι του οδηγού αλλά και των επιβατών αν πρόκειται για λεωφορείο, κυρίως στις περιπτώσεις ανατροπής του, που είναι και από τα πιο επικίνδυνα ατυχήματα που μπορεί να του συμβούν.

Οι νέας τεχνολογίας αερόσακοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μοντέλα της ιταλικής φίρμας, από το Daily έως το Stralis.

Η Iveco Trucks υιοθετεί την εν λόγω τεχνολογία αερόσακων που αποτελεί για περισσότερο από μία 10-ετία προϊόν έρευνας και ανάπτυξης, στα επαγγελματικά της οχήματα προκειμένου να προσφέρει περισσότερη παθητική ασφάλεια και προστασία στον οδηγό και τους επιβάτες ενός επαγγελματικού οχήματος.

Μην ξεχνάμε πως τα προϊόντα της Dainese, προστατεύουν κορυφαίους αναβάτες στο MotoGP όπως είναι οι Valentino Rossi (γνωστός και ως γιατρός) και Nicky Hayden κ.ά. οπότε πρόκειται αναμφίβολα για μία καινοτομία που σίγουρα μόνο θετικά αποτελέσματα έχει να προσφέρει στο χώρο των επαγγελματικών.

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

RENAULT KANGOORES ΓΙΑ ΓΡHΓΟΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑTIΕΣ

Με ένα σκίτσο για ένα ξεχωριστό Kangoo Van από την Renault Sport, μας ευχήθηκε καλό μήνα η αντιπροσωπεία της Renault στην Ελλάδα, την Κυριακή 1η Απριλίου...

FORD: 4,57 ΜΕΤΡΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ

Η Ford ανακοίνωσε πως οι επιβατικές εκδόσεις (mini-bus) του νέου Transit, οι οποίες θα αρχίσουν να κυκλοφορούν μέσα στο 2015, θα εφοδιάζονται με...

4/5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FORD TOURNEO COURIER

Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP απέδωσε τη βαθμολογία των 4 αστεριών (με άριστα τα 5 αστέρια) στο νέο Ford Tourneo Courier, ύστερα από τα crash test...

 
Κλείσιμο [X]