ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ JETOIL

H JETOIL, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/07/2013

 

Όπως δήλωσε η κυρία Λένα Μαμιδάκη, διευθύντρια μάρκετινγκ, επικοινωνίας, Ε.Κ.Ε. της Jetoil: «Σκοπός της εταιρείας, μέσω της δημιουργίας του «Πράσινου Πρατηρίου», είναι να ενημερώσει το κοινό και τους συνεργάτες – πρατηριούχους της εταιρείας για τις δυνατότητες που υπάρχουν στις καθημερινές δραστηριότητες, ώστε να είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον και παράλληλα να τους προτρέψει να υιοθετήσουν τις πρακτικές αυτές στα δικά τους πρατήρια».

 

Η Jetoil ξεκίνησε τη μετατροπή του πρατηρίου της στον Άγιο Στέφανο Αττικής το 2012, προβαίνοντας σε ειδική μελέτη για τις παρεμβάσεις που χρειαζόταν να εφαρμοστούν, ώστε αυτό να καταστεί «πράσινο». Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουνίου 2013 και το «Πράσινο Πρατήριο» έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί πιλοτικά.

Οι «πράσινες» παρεμβάσεις που έχουν σημειωθεί στο πρατήριο της Jetoil είναι οι εξής:

  • Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ στην οροφή του κτηρίου, ισχύος 56,16KW, από τη θυγατρική εταιρεία Jet Energy.
  • Σύστημα ανακύκλωσης και διαχείρισης υδάτινων πόρων με δυνατότητα ανακύκλωσης του 80% του χρησιμοποιημένου νερού από τα πλυσίματα των αυτοκινήτων.
  • Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης.
  • Αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων (σήματος, στεγάστρου, πρατηρίου) με ενεργειακούς λαμπτήρες.
  • Τοποθέτηση σταθμού φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
  • Υιοθέτηση ειδικού σήματος που χαρακτηρίζει το πρατήριο «πράσινο» και τοποθέτηση του στο σήμα, στο στέγαστρο, στις αντλίες, καθώς και σε άλλα σημεία του πρατηρίου.
  • Έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου για το καταναλωτικό κοινό.

 

Η Jetoil εστιάζοντας στους άξονες Άνθρωπος, Κοινωνία, Περιβάλλον, συνεχίζει να επενδύει στην παροχή ολοένα και υψηλότερων υπηρεσιών, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για τους πελάτες της και όσους επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τη λειτουργία της.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]