ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

BOSCH ESITRONIC

ΜΕ ΤΟ ESITRONIC 2.0 ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/09/2012

 

Το λογισμικό ESItronic της Bosch χρησιμοποιείται σε πάνω από 70.000 συνεργεία, σε περισσότερες από 100 χώρες, για τη διάγνωση μονάδων ελέγχου, την αποτελεσματική εύρεση σφαλμάτων και τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Στη Γερμανία, περίπου τα δύο τρίτα των συνεργείων χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό. Τα δεδομένα και τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος από περισσότερα από 230.000 μοντέλα αυτοκινήτων και περίπου 150 κατασκευαστές μπορούν να βρίσκονται στη διάθεση σας με ελάχιστα κλικ.

Με τη νέα έκδοση του ESItronic 2.0, η Bosch αναβάθμισε το λογισμικό συνεργείου κάνοντας το πιο εύκολο στη χρήση του. Μόλις το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται μέσω του «κλειδιού KBA», το λογισμικό παρουσιάζει με μία ματιά όλες τις σημαντικές πληροφορίες για διάγνωση, όπως είναι η εύρεση σφαλμάτων και η επισκευή με λιγότερα κλικ και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Με τη δικτύωση των συσκευών ελέγχου στο συνεργείο, έχουν τεθεί τα θεμέλια για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του ESItronic 2.0: το ESItronic live. Το λογισμικό που βρίσκεται υπό ανάπτυξη τροφοδοτείται τακτικά με ενημερωμένα δεδομένα μέσω μιας μόνιμης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Το ESItronic live είναι προσαρμοσμένο ακόμα πιο αποτελεσματικά στις διαδικασίες εργασίας των συνεργείων. Το σύστημα θα οδηγεί τον μηχανικό κατευθείαν στο πρόβλημα του οχήματος μέχρι και στην παραγγελία των κατάλληλων ανταλλακτικών για την επισκευή. Έτσι, θα έχετε μία μόνιμη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την τρέχουσα βλάβη.

Στο μέλλον, όλες οι διαδικασίες διάγνωσης που έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς θα αξιολογούνται μέσω της διαδικτυακής σύνδεσης του Bosch Server και θα είναι διαθέσιμες προς όλους τους χρήστες του ESItronic με τη μορφή πιθανών βλαβών. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί συνεχώς να μάθει από πρακτικές εμπειρίες στις καθημερινές εργασίες του συνεργείου και να τις μοιράζεται όπου απαιτείται.

Το λογισμικό είναι υπό εξέλιξη, και οι νέες δυνατότητες που προσφέρονται από το ESItronic live εξετάζονται σε συνεννόηση με τους χρήστες του. Για παράδειγμα, οι διαδικασίες δοκιμών επαληθεύονται για να διασφαλιστεί ότι είναι κατάλληλες για χρήση στην πράξη, και το όλο σύστημα να ελέγχεται, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η χρήση του είναι όσο το δυνατόν περισσότερο διαισθητική. Μέσα στο 2013, οι συνδρομητές του ESItronic 2.0 θα είναι επίσης σε θέση να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αναβάθμιση του ESItronic 2.0.

 

 

AFTERMARKET

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ OPEL COMBO, VIVARO & MOVANO

Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides, tippers, μίνι λεωφορεία, crew vans και κλειστά αμαξώματα...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ISUZU D-MAX

Σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης του Isuzu D-Max ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ...

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ FIAT

Η Fiat Chrysler Automobiles, αποκλειστικός εισαγωγέας των Fiat Professional, Fiat, Alfa Romeo & Abarth κατέγραψε σημαντική αύξηση πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο 2017...