ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ BLUE STAR PATMOS ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΙΟΣ–ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η BLUE STAR FERRIES ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΛΟΙΟΥ BLUE STAR PATMOS ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΧΙΟΣ–ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/07/2013

 

Το ολοκαίνουργιο λαμπρό αστέρι της Attica Group ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στις 11 Ιουλίου 2012 στη γραμμή του Β.Α. Αιγαίου και στον ένα χρόνο παρουσίας του σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη γραμμή, κερδίζοντας την προτίμηση του επιβατικού κοινού και των επαγγελματιών μεταφορέων.

Το Blue Star Patmos από την έναρξη των δρομολογίων του πραγματοποίησε 314 δρομολόγια και μετέφερε με συνέπεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας 235.450 επιβάτες, 22.912 επιβατικά αυτοκίνητα και 10.104 φορτηγά οχήματα.

Το Blue Star Patmos ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co Ltd της Ν. Κορέας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και παραλήφθηκε τον Ιούνιο του 2012. Διαθέτει 90 καμπίνες επιβατών (326 κλίνες), 405 καθίσματα αεροπορικού τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο.

Γιώργος Παναγιωτίδης, αναπληρωτής εμπορικός διευθυντής γραμμών εξωτερικού της Attica Group

Η Blue Star Ferries εγκαινίασε τη νέα εποχή στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της χώρας και συνεχίζει, σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα, με μία επένδυση που υπερβαίνει τα 70 εκατ. ευρώ, με στόχο τη συνεχή προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με σύγχρονα, καινούργια και γρήγορα πλοία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Στο νέος τεύχος του Car & Truck που κυκλοφορεί εντός των ημερών, διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Παναγιωτίδης, αναπληρωτής εμπορικός διευθυντής γραμμών εξωτερικού της Attica Group, στο Νίκο Μήττα σχετικά το νέο τοπίο της αγοράς, τις εμπορευματικές μεταφορές και τις υπηρεσίες του Ομίλου Attica.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]