ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ NISSAN – NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ Η NISSAN – ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, ΚΑΘΩΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BUSINESS IT EXCELLENCE AWARDS 2013, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRIVATE CLOUD COMPUTING

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 16/07/2013

 

Η εν λόγω εταιρεία κέρδισε τη διάκριση αυτή για την υλοποίηση και λειτουργία του RIX, ενός πληροφοριακού συστήματος, που καλύπτει τόσο Ευρωπαϊκά όσο και διεθνή πρότυπα λειτουργίας και λειτουργικότητας, ενώ αποτελεί και μια από τις πιο προηγμένες και πρωτοποριακές εφαρμογές στον χώρο του αυτοκινήτου. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Θεοχαράκης, μέλος του Δ.Σ. της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ από την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ο κ. Νικόλαος Θεοχαράκης, μέλος του Δ.Σ. της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το εργαστήριο ηλεκτρονικού επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το περιοδικό Netweek. Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο επιτυχημένες καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 70 μεγάλοι οργανισμοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλοί εκ των οποίων ήταν πολυεθνικές εταιρείες από τον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το δημόσιο.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]