ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ MERCEDES–BENZ ΕΛΛΑΣ

Η MERCEDES–BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 50 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/07/2013

 

Τις ελληνικές επιχειρήσεις που αναδείχτηκαν «National Champions» στα φετινά European Business Awards 2013/14, ανακοίνωσε η RSM Greece, μέλος τις RSM International και κύριος χορηγός των European Business Awards.

Η Mercedes-Benz Ελλάς αναδείχτηκε «National Champion» στα European Business Awards 2013/14. Η Mercedes-Benz Ελλάς, η μόνη εταιρεία από τον κλάδο του αυτοκινήτου της χώρας µας, επιλέχτηκε ως µία από τις 50 καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και τις 527 της Ευρώπης. Πλέον διεκδικεί τη διάκριση «Ruban d’Honneur» στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, τον Απρίλιο του 2014.

«Είµαστε πραγµατικά υπερήφανοι που θα αντιπροσωπεύσουµε την Ελλάδα σε έναν τόσο  δύσκολο και απαιτητικό «αγώνα δρόµου» όπως συνηθίζουμε να λέµε στον κόσµο του αυτοκινήτου» δήλωσε ο κος Γιάννης Καλλίγερος, πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας και συνέχισε «Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι 100% θυγατρική του Οµίλου Daimler AG, και ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1982, έχοντας την ευθύνης της γενικής εισαγωγής επιβατηγών και επαγγελµατικών αυτοκινήτων MercedesBenz & smart στη χώρα µας. Εκτός από τους επιχειρηµατικούς µας στόχους, σκοπός µας είναι να επιστρέφουµε µέρος των κερδών µας στην κοινωνία και να συµπεριφερόµαστε ως ένας κοινωνικά υπεύθυνος πολίτης».

Ο κος Γιάννης Καλλίγερος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

European Business Awards

Ο θεσµός των European Business Awards (ΕΒΑ) είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραµµα βράβευσης, σχεδιασµένος να αναγνωρίσει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την πρωτοπορία στην Ευρωπαϊκή επιχειρηµατική κοινότητα. Βραβεία έχουν απονεµηθεί στις πιο πετυχηµένες Ευρωπαΐκες επιχειρήσεις µε βάση τρία κριτήρια: την καινοτοµία, την επιχειρηµατική υπεροχή και την αειφορία.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...