ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ FIAT ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ AUTOMOTIVE LEAN PRODUCTION 2013

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ FIAT ΣΤΟ BIELSKO BIALA ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ AUTOMOTIVE LEAN PRODUCTION 2013 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «EXCELLENT VALUE CHAIN»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/08/2013

 

Το βραβείο Automotive Lean Production στην κατηγορία «Excellent Value Chain» δόθηκε στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala, μετά την ανάλυση και τη διαδικασία αξιολόγησης από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που επιλέγονται από το γερμανικό περιοδικό Automobil Produktion και από την εταιρεία συμβούλων Agamus Consult.

Περισσότεροι από 1.100 εργαζόμενοι παράγουν στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala (Πολωνία) κινητήρες για διάφορα μοντέλα της Fiat.

Το σύστημα παραγωγής, το οποίο έφθασε στο επίπεδο «Gold Award» του World Class Manufacturing, απέδειξε στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων την υψηλή απόδοση όλων των διαδικασιών παραγωγής.

Από το 2007 το εργοστάσιο έχει υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 projects μέσα σε μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης που οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως τις 2.090 ημέρες χωρίς ατυχήματα ή τη συστηματική μείωση του κόστους παραγωγής ανά μονάδα και την αναβάθμιση όλων των ποιοτικών δεικτών των προϊόντων.

Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων είναι το κλειδί της επιτυχίας του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία βελτίωσης (το τελευταίο έτος κάθε εργαζόμενος συνέβαλε καταθέτοντας κατά μέσο όρο 32 προτάσεις βελτίωσης) και οι χειριστές των μηχανημάτων έχουν ενεργή συμμετοχή στις βασικές διαδικασίες συντήρησης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Wolfsburg (Γερμανία) στις 23 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του 8ου συνεδρίου που διοργάνωσε η Automobil Produktion και η Agamus Consult.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Κόντρα σε κάθε λογική και φυσικά προς μεγάλη ταπείνωση όσων δεν κατάφεραν ποτέ να σηκώσουν «λαμπάδα» ούτε Honda XR200, υπάρχει ένας...

«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ»

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αμερικανική αισθηματική δραματική ταινία του Μαρκ Φόρστερ με τον ομώνυμο τίτλο, αλλά σε ένα χορό βγαλμένο μέσα από τον...