ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ TOYOTA HILUX

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ H TOYOTA ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TOYOTA HILUX

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/09/2013

 

Συγκριμένα, η Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Toyota στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου καλύμματος πατώματος καρότσας για τα Hilux

Ο προληπτικός έλεγχος του καλύμματος πατώματος καρότσας αφορά 245 οχήματα, παραγωγής από 13/07/2005 έως 30/11/2012. Σε συγκεκριμένης παραγωγής αυτοκίνητα Toyota Hilux με μονή καμπίνα (Single Cab) που μπορούν προαιρετικά να εξοπλίζονται με γνήσιο κάλυμμα πατώματος καρότσας, εξαιτίας της τοποθέτησης της κολλητικής επιφάνειας της έδρασης που συγκρατεί το κάλυμμα στην καρότσα, υπάρχει πιθανότητα αποκόλλησης υπό ακραίες συνθήκες κίνησης με υψηλές ταχύτητες.

Στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Εκτός Ελλάδος, υπήρξε ένα περιστατικό αποκόλλησης καλύμματος χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένη επιστολή προκειμένου να επιθεωρηθούν τα οχήματά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]