ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

INTERNATIONAL TRUCK OF THE YEAR 2014

ΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ «ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014» ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (COMTRANS) ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/09/2013

 

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την επίσημη παρουσία του, το νέο FH εκλέχτηκε «Truck of the Year 2014» από την επιτροπή του θεσμού International Truck of the Year, η οποία αποτελείται από 25 δημοσιογράφους από 25 χώρες της Ευρώπης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της επιτροπής Gianenrico Griffini σχολίασε: «Η Volvo Trucks παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο φορτηγό, το οποίο διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές προτάσεις και πρωτοποριακές εφαρμογές που συμβάλλουν στην εύκολη συντήρησή του, θέτοντας νέα στάνταρ στη βιομηχανία των φορτηγών».

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Volvo Trucks κ. Claes Nilsson, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης φορτηγών και μεταφορών Comtrans στη Μόσχα.


ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ FH
Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που το Volvo FH κατακτά τον βαρύγδουπο τίτλο «Truck of the Year», καθώς είχε κερδίσει την πρώτη θέση τόσο το 1994 όσο και το 2000.
Με τη νέα σειρά FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες ενός premium φορτηγού. Οικονομία καυσίμου, αξιοπιστία, εργονομία, κορυφαίο κράτημα, ενεργητική και παθητική ασφάλεια, καθώς και μέγιστη αξιοποίηση χρόνου είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Στη σχεδίαση του νέου FH, η σουηδική εταιρεία έλαβε σοβαρά υπόψη της τόσο τις ανάγκες των οδηγών όσο και τη βελτίωση της κερδοφορίας των μεταφορικών εταιρειών.
Ο πρόεδρος της Volvo Trucks κ. Claes Nilsson ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι αλλά και πολύ χαρούμενοι από την επιτυχία του νέου Volvo FH. Όταν παρουσιάσαμε το νέο FH το Σεπτέμβριο του 2012, πιστεύαμε ακράδαντα ότι αυτή ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσαμε να προσφέρουμε. Η επιτροπή του θεσμού Truck of the Year επιβεβαίωσε με την ψήφο της την υπόσχεση της Volvo».

ΤΟ ΝΕΟ FH ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
• Το νέο FH είναι διαθέσιμο με μια σειρά κινητήρων Euro6 από 11 έως 13lt.
• Το I-See μειώνει την κατανάλωση καυσίμου σε ορεινούς δρόμους.
• Αποδοτικό νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το νέο Euro6.
• Η ασύρματη σύνδεση μεγιστοποιεί το χρόνο διαθεσιμότητας.
• Κορυφαία οδική συμπεριφορά στο χώρο των φορτηγών.
• Εργονομικά σχεδιασμένο και απλό στη χρήση.
• Ασφάλεια κατά ποικίλους τρόπους.
• Προσελκύει τους καλύτερους οδηγούς.

Παρακολουθήστε το προϊοντικό βίντεο του νέου FH…

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

RENAULT ΚΑΙ NISSAN ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Οι εταιρείες Renault και Nissan βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες για συγχώνευση και δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας...

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Κατά την Toyota και τους ισχυρούς συνεταίρους της, τα έξυπνα οχήματα του κοντινού μέλλοντος θα προσφέρονται ως υπηρεσία μετακίνησης (Mobility as Service - MaaS)...

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

 
Κλείσιμο [X]