ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς (διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας), παραλαμβάνει τα πρώτα 15 καινούργια Fiat Ducato από τον κ. Paulo Carelli (διευθύνων σύμβουλος της FGA Hellas) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της DHL Express στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η DHL EXPRESS ΕΠΙΛΕΓΕΙ FIAT DUCATO

H DHL EXPRESS ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 15 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ DUCATO ΑΠΟ ΤΗ FGA HELLAS ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ, ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/09/2013

 

Η DHL Express, o παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά ταχυμεταφορών και logistics και η Fiat Group Automobiles Hellas, ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση παραλαβής των νέων οχημάτων που θα ενταχθούν στο στόλο της DHL, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της DHL Express στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών, έγινε η παραλαβή των πρώτων 15 οχημάτων τύπου van και συγκεκριμένα Fiat Ducato. Τα οχήματα αυτά αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης επένδυσης, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ η παραλαβή του συνόλου των οχημάτων θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014. Η κίνηση αυτή επεκτείνει την πανευρωπαϊκή συνεργασία των εταιρειών και στην Ελλάδα.
Τα Fiat Ducato είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ενώ παρέχουν παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση ρύπων. Επιπλέον, προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat Professional.

GOGREEN
Η DHL Express εστιάζει στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων του στόλου της, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει προς τους πελάτες της με τη χρήση οχημάτων νέας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρεία, που αποτελεί τμήμα του μεγαλύτερου ομίλου logistics στον κόσμο, του ομίλου Deutsche Post DHL, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα GoGreen. Το 2008, με την έναρξη του προγράμματος GoGreen της, η Deutsche Post DHL έγινε η πρώτη εταιρεία logistics που όρισε ένα μετρήσιμο στόχο για την προστασία του κλίματος, όταν δεσμεύθηκε για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου κατά 30% έως το 2020 συγκριτικά με το επίπεδο βάσης του 2007. Ήδη ολοκληρώνοντας το 2013 ο δείκτης αυτός έχει βελτιωθεί κατά 10%.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CEO ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
«Ως η κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στους τομείς των ταχυμεταφορών και των logistics διαχειριζόμαστε ένα μεγάλο στόλο οχημάτων και στην Ελλάδα. Τα νέα οχήματα θα αναβαθμίσουν τον υφιστάμενο στόλο και είναι ιδανικά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του εκτεταμένου δικτύου μας. Αυτή η αναβάθμιση σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε την έγκαιρη παράδοση ενισχύοντας την οδική μας επίδοση, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των οχημάτων μας», αναφέρει ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, προσθέτοντας: «Παράλληλα, εκτός από τις αναβαθμισμένες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα νέα οχήματα για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες, αποτελούν μέρος της δέσμευσής μας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της προσπάθειάς μας να έχουμε έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους».

Αντίστοιχα ο κ. Paulo Carelli, διευθύνων σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas ανέφερε: «Η συμφωνία με την DHL Express δεν αποτελεί για εμάς μόνο μία εμπορική επιτυχία, αλλά και μία επιβράβευση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων μας, καθώς και των δράσεών μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Δεν είναι τυχαίο ότι ο όμιλος Fiat συμπεριλαμβάνεται για έκτη συνεχή χρονιά στους δείκτες Αειφόρου Ανάπτυξης Dow Jones World και Europe. Τέλος, η συμφωνία αυτή αναδεικνύει την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της Fiat Professional, που άλλωστε είναι και η 1η σε πωλήσεις μάρκα στην κατηγορία van-vanette τα δύο τελευταία χρόνια».

Μια γρήγορη ματιά στο Fiat Ducato…

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]