ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Η GOODYEAR ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 100 ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ 2013

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/10/2013

 

Η εταιρεία Goodyear & Rubber ονομάστηκε –κατατάχτηκε, από την Thomson Reuters ανάμεσα στις 100 καινοτόμες εταιρείες του 2013 για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Richard J.Kramer, πρόεδρος και CEO της Goodyear, ανέφερε χαρακτηριστικά: Αυτή η αναγνώριση είναι μια επιπλέον πιστοποίηση πως η Goodyear έχει τη δυνατότητα να οδηγεί στην καινοτομία. Η ζήτηση από την αγορά που έχουμε ώστε να παράγουμε νέα προϊόντα, είναι στοιχείο που επικεντρώνουμε την προσοχή μας, στην παγκόσμια ανταγωνιστική βιομηχανία, και μας βοηθά να ευθυγραμμίσουμε το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) με την παγκόσμια στρατηγική της Goodyear. Με αυτό τον τρόπο παραδίδουμε σταθερές αξίες στην αγορά.

Από το πρώτο ελαστικό all–season έως το φιλικό προς το περιβάλλον ελαστικό με χρήση λαδιού από σόγια και το ελαστικό από βιομάζα, η Goodyear έχει την φήμη του ηγέτη στην αγορά όσον αφορά την καινοτομία.

Η Thomson Reuters 100 κορυφαίες καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως (http://top100innovators.com/), για μια ακόμα φορά απέδειξε πως αποτελεί οδηγό ανάπτυξης των εταιρειών, δημιουργεί θέσεις εργασίας και πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες είπε ο David Brown, γενικός διευθυντής της Thomson Reuters IP Solutions.

Το πρόγραμμα τιμητικής διάκρισης 100 οργανισμών και ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο αποτελεί την «καρδιά της καινοτομίας» όπως έχει καταμετρηθεί από ένα σοβαρό όγκο μετρήσεων σχετικών ιδιοκτητών.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Κόντρα σε κάθε λογική και φυσικά προς μεγάλη ταπείνωση όσων δεν κατάφεραν ποτέ να σηκώσουν «λαμπάδα» ούτε Honda XR200, υπάρχει ένας...

«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ»

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αμερικανική αισθηματική δραματική ταινία του Μαρκ Φόρστερ με τον ομώνυμο τίτλο, αλλά σε ένα χορό βγαλμένο μέσα από τον...