ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/10/2013

 

Ξεκινά και πάλι από την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στα όρια του δήμου Αθηναίων. Το μέτρο θα λειτουργεί αυτή τη φορά με υπαλλήλους που ανήκουν στην νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου του δήμου Αθηναίων, οι οποίοι δεν θα φορούν στολή καθώς, όπως είναι γνωστό, η δημοτική αστυνομία ως υπηρεσία καταργήθηκε μετά από κυβερνητική απόφαση.

Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων θα φέρουν ειδική ταυτότητα σε ευκρινές σημείο και εκτός από την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης, θα μπορούν να βεβαιώνουν και κλήσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε συναρμοδιότητα με την Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, η δημοτική Αρχή τονίζει ότι παραμένει αίτημα του δήμου Αθηναίων προς τα αρμόδια υπουργεία «για την επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών, μέσω του προγράμματος κινητικότητας, ως διοικητικών υπαλλήλων, προκειμένου να στελεχωθούν αρτιότερα οι αρμόδιες υπηρεσίες, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη λειτουργία της πόλης».

Για την επανέναρξη της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης έχει ήδη ξεκινήσει ενημέρωση των οδηγών μέσω σημειωμάτων στα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα παράνομα.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]