ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H MERCEDES–BENZ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Η MERCEDES–BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/10/2013

 

Με θέμα τον «Τουριστικό Στρατηγικό Σχεδιασμό 2021: Ο Οδικός Χάρτης Υλοποίησης» ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Περισσότερα από 250 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εντυπωσιακή A-Class και το πολυμορφικό Vito Crewbus.

Το Vito Crewbus κέντρισε το ενδιαφέρον των στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχοντας πάντα σαν εργαλείο ανάπτυξης τα οχήματα Mercedes-Benz.

Τέλος, το Συνέδριο χαιρέτησαν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστής Χατζηδάκης και η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

IAA 2018: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ένα χορταστικό «ορεκτικό» για όσους επισκεφθούν από κοντά την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών που διεξάγεται στο Αννόβερο της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια, από 20-27 Σεπτεμ...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ

H 19η Σεπτεμβρίου ορίστηκε φέτος ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Θανάτους στους Δρόμους» (“European Day Without A Road Death” - EDWARD 2018) και συμπίπτει με την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Η 3Η ΕΚΘΕΣΗ “ELEC.TEC”

Οι διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρολογικό υλικό, στον φωτισμό, στα συστήματα ασφαλείας και σε όλες τις συναφείς κατηγορίες παρουσιάζονται μαζί με λύσεις έξυπνης δικτύωσης σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρο...

 
Κλείσιμο [X]