ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H MERCEDES–BENZ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Η MERCEDES–BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/10/2013

 

Με θέμα τον «Τουριστικό Στρατηγικό Σχεδιασμό 2021: Ο Οδικός Χάρτης Υλοποίησης» ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Περισσότερα από 250 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εντυπωσιακή A-Class και το πολυμορφικό Vito Crewbus.

Το Vito Crewbus κέντρισε το ενδιαφέρον των στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχοντας πάντα σαν εργαλείο ανάπτυξης τα οχήματα Mercedes-Benz.

Τέλος, το Συνέδριο χαιρέτησαν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστής Χατζηδάκης και η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

SMART CITIES ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 3ΗΣ VERDE.TEC

Δυναμικές συμμετοχές από επιχειρήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφέρειες, δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και φορείς διαχείρισης στερεών αποβλήτων...

ASCEN.TEC: ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Ένας νέος δυναμικός θεσμός δημιουργείται για τον τεχνικό κλάδο κατασκευής, συντήρησης και ανάπτυξης σύγχρονων συστημάτων ανέλκυσης και ανύψωσης προσώπων αλλά και εμπορευμάτων...

IAA 2018: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ένα χορταστικό «ορεκτικό» για όσους επισκεφθούν από κοντά την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών που διεξάγεται στο Αννόβερο της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια, από 20-27 Σεπτεμ...

 
Κλείσιμο [X]