ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

H MERCEDES–BENZ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Η MERCEDES–BENZ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 12Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/10/2013

 

Με θέμα τον «Τουριστικό Στρατηγικό Σχεδιασμό 2021: Ο Οδικός Χάρτης Υλοποίησης» ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Περισσότερα από 250 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εντυπωσιακή A-Class και το πολυμορφικό Vito Crewbus.

Το Vito Crewbus κέντρισε το ενδιαφέρον των στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, έχοντας πάντα σαν εργαλείο ανάπτυξης τα οχήματα Mercedes-Benz.

Τέλος, το Συνέδριο χαιρέτησαν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστής Χατζηδάκης και η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΑΠΕ

Θα αναλυθούν από το ΚΑΠΕ και το ΕΛΚΕΘΕ οι πρότυπες δράσεις ανάπτυξης επιχειρηματικών προτάσεων ΑΠΕ σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία και Κύπρο...

ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗ VERDE.TEC

Επίκαιρη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία που συνδέεται με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» αναδεικνύοντας τα οφέλη της οικολογικής δόμησης...

TO GROUPE RENAULT ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Τόσο η Renault όσο και η Dacia έδωσαν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά μοντέλων, επιβατικών και επαγγελματικών...