ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

BOSCH AEROTWIN RETROFIT

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/12/2012

 

Η ασφαλής οδήγηση προϋποθέτει τέλεια ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ειδικά για τους επαγγελματίες οδηγούς. Η Bosch είναι η πρώτη που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υαλοκαθαριστήρων Aerotwin για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά.

Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία, ο υαλοκαθαριστήρας Aerotwin προσφέρει στους οδηγούς σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ιδανικό σκούπισμα σε όλη την επιφάνεια του παρμπρίζ, βέλτιστη απόδοση χωρίς θόρυβο, 30% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες και, τέλος, απλή και γρήγορη αντικατάσταση χάρη στους προεγκατεστημένους αντάπτορες γενικής χρήσης.

Η γκάμα Aerotwin Retrofit αποτελείται από μόλις 9 κωδικούς (με μήκη που κυμαίνονται από 450 έως 700mm) σε μονή συσκευασία, που περιλαμβάνει όλους τους συνδέσμους για τη σωστή εγκατάσταση σε επαγγελματικά οχήματα. Είναι επίσης διαθέσιμοι οι υαλοκαθαριστήρες Aerotwin με ενσωματωμένους ψεκαστήρες καθαρισμού.

Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη γκάμα, κάνουν τα νέα μάκτρα Bosch Aerotwin Retrofit να έχουν και πάλι την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

 

 

 

AFTERMARKET

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ MICHELIN

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών MICHELIN X MULTI ENERGY...

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ OPEL COMBO, VIVARO & MOVANO

Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides, tippers, μίνι λεωφορεία, crew vans και κλειστά αμαξώματα...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ISUZU D-MAX

Σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης του Isuzu D-Max ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ...