ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

SIGMA LUBRICANTS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/10/2012

 

Η εταιρεία Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία της στην αγορά των φορτηγών και των επαγγελματικών μηχανημάτων, προχώρησε σε συμφωνία με την Sigma Lubricants για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση μίας νέας σειράς λιπαντικών για πετρελαιοκινητήρες.

H δημιουργία της νέας σειράς λιπαντικών σε συνεργασία με έναν από τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές λιπαντικών με έδρα την Τουρκία εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και μακροζωία των κινητήρων όλων των φορτηγών οχημάτων και των επαγγελματικών μηχανημάτων, βασισμένη σε ένα δοκιμασμένο συνδυασμό επεξεργασίας μειγμάτων βάσης αλλά και υψηλής τεχνολογίας πρόσθετων συστατικών.

Το Sigma Lubricant είναι ένα οικονομικό και υψηλής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό υπερτροφοδοτούμενων πετρελαιοκινητήρων, για χρήση βαρέων εργασιών. Έχει εξαιρετική απόδοση σε σύγχρονους, υψηλής ισχύος κινητήρες χαμηλών εκπομπών, είναι κατάλληλο για χρήση όλες τις εποχές και έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και προστασία του κινητήρα.
  • Αυξάνει την αποδοτικότητα του καυσίμου.
  • Μειώνει τα βλαβερά καυσαέρια.
  • Προστατεύει τον κινητήρα σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας.
  • Δεν επιβαρύνει τα συστήματα ελέγχου εκπομπών, εξαιτίας της χαμηλότερης περιεκτικότητάς του σε θειική τέφρα.
  • Διατηρεί τη μηχανή καθαρή κατά τη διάρκεια μεγάλων διαστημάτων ανάμεσα στην αλλαγή λαδιών.
  • Μειώνει τα υπολείμματα των εμβόλων χωρίς να παρεμποδίζει τη διαχείριση των κατάλοιπων της καύσης.
  • Αποτρέπει τη διάβρωση και εξασφαλίζει μακροζωία στον κινητήρα.
  • Πληροί όλες τις προϋποθέσεις των σχετικών OEM.

Αρχικά, η σειρά λιπαντικών Sigma Lubricants περιλαμβάνει λάδι κινητήρα τύπου 15W40 Diesel σε δύο τύπους, CF-4 και CI-4, ενώ σε δεύτερη φάση η εταιρεία θα εισάγει και λιπαντικά για τις υπόλοιπες κατηγορίες (σασμάν, διαφορικού, υδραυλικού, γράσο κλπ.).

Το λιπαντικό CF-4 καλύπτει τις προδιαγραφές API: CF-4, ACEA: E3-96/ B3-96, ASTM D 1298, MB 228.1, MAN 270/ 271, VOLVO VDS 2. Επίσης, το λιπαντικό CI-4 καλύπτει τις προδιαγραφές API: CI-4, ACEA: E7, ASTM D 1298, MB 228.31, MAN 3275, VOLVO VDS 3.

Οι δύο τύποι λιπαντικών Sigma Lubricants VDS2 και VDS3 είναι άμεσα διαθέσιμοι από το δίκτυο επίσημων επισκευαστών Volvo σε συσκευασίες πλαστικού δοχείου των 20lt, βαρελιου 205lt και δεξαμενής 1.000lt.

 

 

AFTERMARKET

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟ ΜΑΝ «RIO»

Από τις αρχές του 2018 όλα τα φορτηγά ΜΑΝ παραδίδονται περιλαμβάνοντας στο βασικό τους εξοπλισμό μια ειδική μονάδα hardware, το RIO Box...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BMW ΚΑΙ DAIMLER

Η BMW και η Daimler ανακοίνωσαν στα τέλη Μαρτίου μια συμφωνία συνεργασίας για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε νέες υπηρεσίες...

WI-FI ΣΤΟ VITO TOURER DARK EDITION

Το Vito Tourer Dark Edition, παρέχεται χωρίς καμία επιβάρυνση με σύστημα In-Car WiFi με δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης έως και 8 συσκευών...

 
Κλείσιμο [X]