ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Το εικονιζόμενο ελαστικό είναι το DW135 και διατίθεται σε διαστάσεις 205/50R16 και 235/40R18, με δείκτες ταχύτητας Τα, Η και V.

ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ DAEWOO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «AGRIPAN AE»

ΝΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, VAN, PICK UP, 4X4, ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/11/2013

 

Η εταιρεία Agripan AE, μέλος του ομίλου εταιρειών Παντελεημονίτη, ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή - διανομή των φημισμένων ελαστικών Daewoo Tires στην ελληνική αγορά.

Με μακρόχρονη παράδοση στην εισαγωγή και εμπορία επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, γεωργικών οχημάτων, μηχανημάτων έργων, ελαστικών και συστημάτων επεξεργασίας νερού, ο όμιλος Παντελεημονίτη προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και μετά την πώληση.

Αναφορικά με τα ελαστικά Daewoo, αξίζει να σημειώσουμε πως από την περασμένη άνοιξη –όταν και λανσαρίστηκαν στην ελληνική αγορά– σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουν εντυπωσιάσει τους χρήστες όσον αφορά τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τους.

Η γκάμα της Daewoo Tires καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικά, φορτηγά, λεωφορεία και εκτός δρόμου οχήματα) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Τα εν λόγω ελαστικά προσφέρουν υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και εξαιρετική πρόσφυση σε απόλυτη ισορροπία τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]