ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Το εικονιζόμενο ελαστικό είναι το DW135 και διατίθεται σε διαστάσεις 205/50R16 και 235/40R18, με δείκτες ταχύτητας Τα, Η και V.

ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ DAEWOO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «AGRIPAN AE»

ΝΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ, VAN, PICK UP, 4X4, ΦΟΡΤΗΓΑ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ)

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/11/2013

 

Η εταιρεία Agripan AE, μέλος του ομίλου εταιρειών Παντελεημονίτη, ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή - διανομή των φημισμένων ελαστικών Daewoo Tires στην ελληνική αγορά.

Με μακρόχρονη παράδοση στην εισαγωγή και εμπορία επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, γεωργικών οχημάτων, μηχανημάτων έργων, ελαστικών και συστημάτων επεξεργασίας νερού, ο όμιλος Παντελεημονίτη προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και μετά την πώληση.

Αναφορικά με τα ελαστικά Daewoo, αξίζει να σημειώσουμε πως από την περασμένη άνοιξη –όταν και λανσαρίστηκαν στην ελληνική αγορά– σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουν εντυπωσιάσει τους χρήστες όσον αφορά τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τους.

Η γκάμα της Daewoo Tires καλύπτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων (επιβατικά, φορτηγά, λεωφορεία και εκτός δρόμου οχήματα) σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Τα εν λόγω ελαστικά προσφέρουν υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και εξαιρετική πρόσφυση σε απόλυτη ισορροπία τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...