ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

MERCEDES-BENZ VAN MASTER

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Η MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ LCV ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/11/2013

 

Στη Λίμνη Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκπαίδευση των σύμβουλων πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) Mercedes-Benz.

Το «παρών» έδωσαν είκοσι επτά σύμβουλοι πωλήσεων από το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας, οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτές και τα στελέχη της Mercedes-Benz Ελλάς αντεπεξήλθαν σ’ ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση κυρίως σε θέματα πωλήσεων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ των άλλων και διαδραστικές στιγμές, όπως πεζοπορία με διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, μια και για την εταιρεία το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» αποτελεί την κορωνίδα της επιτυχίας της.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους άξονες επένδυσης της Mercedes-Benz Ελλάς. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συνεχούς εξέλιξης, ενημέρωσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού της, προκειμένου να ενημερώνει και να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους υποψηφίους αγοραστές, επιχειρεί, οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας πωλήσεων.

Η Mercedes-Benz διαθέτει μεγάλη γκάμα van, ενώ διατηρεί υψηλό μερίδιο στις πωλήσεις LCV στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα, προσφέρει σε κάθε υποψήφιο αγοραστή –κατόπιν ραντεβού– τη δυνατότητα δοκιμής των μοντέλων της σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Σύμβουλοι πωλήσεων, στελέχη και εκπαιδευτές της Mercedes-Benz Ελλάς για την καθιερωμένη αναμνηστική πόζα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]