ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

MERCEDES-BENZ VAN MASTER

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Η MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ LCV ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/11/2013

 

Στη Λίμνη Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκπαίδευση των σύμβουλων πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) Mercedes-Benz.

Το «παρών» έδωσαν είκοσι επτά σύμβουλοι πωλήσεων από το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας, οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτές και τα στελέχη της Mercedes-Benz Ελλάς αντεπεξήλθαν σ’ ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση κυρίως σε θέματα πωλήσεων. Το πρόγραμμα περιλάμβανε μεταξύ των άλλων και διαδραστικές στιγμές, όπως πεζοπορία με διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, μια και για την εταιρεία το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» αποτελεί την κορωνίδα της επιτυχίας της.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους άξονες επένδυσης της Mercedes-Benz Ελλάς. Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συνεχούς εξέλιξης, ενημέρωσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού της, προκειμένου να ενημερώνει και να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους υποψηφίους αγοραστές, επιχειρεί, οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας πωλήσεων.

Η Mercedes-Benz διαθέτει μεγάλη γκάμα van, ενώ διατηρεί υψηλό μερίδιο στις πωλήσεις LCV στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα, προσφέρει σε κάθε υποψήφιο αγοραστή –κατόπιν ραντεβού– τη δυνατότητα δοκιμής των μοντέλων της σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Σύμβουλοι πωλήσεων, στελέχη και εκπαιδευτές της Mercedes-Benz Ελλάς για την καθιερωμένη αναμνηστική πόζα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]