ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN E-NV200

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ NISSAN Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ E-NV200 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ… ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/11/2013

 

Η Nissan ανακοίνωσε πως το 100% ηλεκτροκίνητο ελαφρύ φορτηγό e-NV200, θα κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2014, στην Ιαπωνία, ενώ στη συνέχεια θα πωλείται και σε όλες τις αγορές της Υφηλίου.
Το e-NV200, θα αποτελέσει το δεύτερο, κατά σειρά, αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της ιαπωνικής φίρμας, πατώντας στα χνάρια του Nissan LEAF, του ηλεκτροκίνητου επιβατικού, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Η παραγωγή του e-NV200, θα ξεκινήσεις στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στην Βαρκελώνη (Ισπανία), στα μέσα του 2014.
Εκτός του μεγάλου ωφέλιμου χώρου φόρτωσης, το e-NV200, χαρακτηρίζεται και από μια πλειάδα λειτουργιών που του προσδίδουν κορυφαία χρηστικότητα, σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας του. Σε αυτές περιλαμβάνονται, η πρίζα στον χώρο φόρτωσης, καθώς και ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής.
Για την ιστορία, η Nissan διεξάγει δοκιμές για το e-NV200 από το 2011, σε συνεργασία με μεγάλου βεληνεκούς οργανισμούς και εταιρείες. Στην Ιαπωνία, δοκιμές έχουν γίνει σε συνεργασία με την Coca-Cola και στην Ευρώπη, οι δοκιμές έχουν διεξαχθεί σε συνεργασία με τη FedEx Express. Μέχρι στιγμής, το e-NV200 έχει λάβει άκρως θετικά σχόλια για την ήσυχη και άνετη οδήγησή του, με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, να συμπληρώνονται από την «γενναιόδωρη» μεταφορική του ικανότητα.

Παρακολουθήστε τις πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων της Coca-Cola…


…και στη συνέχεια τα σχόλια των Βρετανών.


NISSAN E-NV200 TAXI
Αξίζει να σημειωθεί πως η Nissan εξετάζει την αξιοποίηση του e-NV200 στη Βαρκελώνη, με βάση και μια αμοιβαία συμφωνία συνεργασίας που έχει η Ισπανική πόλη με τη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, πάνω στο σχηματισμό και την ανάπτυξη έξυπνων πόλεων, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Ήδη στα σχέδια περιλαμβάνεται η χρήση του e-NV200 στη Βαρκελώνη, ως ταξί. Για τον λόγο αυτό, οι προετοιμασίες για την εγκατάσταση ενός δικτύου ταχυφορτιστών σε ειδικούς χώρους στάθμευσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να υποστηριχθούν αυτά τα ταξί.

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

 
Κλείσιμο [X]