ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

GHE-O MOTORS RESCUE

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ’ΧΕΙ ΤΟ HUMMER

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/11/2013

 

Η ρουμάνικη Ghe-O Motors κατάφερε και έβαλε τα «γυαλιά» στους Αμερικάνους, κάνοντας το Hummer και ό,τι άλλο συναφές υπάρχει στην πιάτσα να δείχνει πολύ παιδικό μπροστά στο Rescue.
Η εταιρεία, που ξέρει τελικά να κατασκευάζει οχήματα με ακραίες δυνατότητες κίνησης όσο καμία άλλη, πήρε μια τετράδα τεράστιους τροχούς, έναν θηριώδη αδιαβροχοποιημένο κινητήρα με ισχύ 500Ps, διαφορικά, αρκετές σωληνώσεις για την κατασκευή του πλαισίου και ελάχιστες επενδύσεις για το ημίγυμνο αμάξωμα, τα ένωσε και κατασκεύασε το Rescue. Όπως μαρτυρά και η ονομασία του, προορίζεται για σωστικά συνεργεία και μπορεί να μεταφέρει έως 11 επιβάτες.
Το μεγαθήριο έχει μήκος 5,2m, πλάτος 2,7m, ύψος 2,4m και ζυγίζει κενό 3,2t, κάνοντας κυριολεκτικά ένα Hummer H1 να δείχνει δίπλα του όπως μια A-Class δίπλα σε ένα Actros. Το Ghe-O Rescue μπορεί επίσης να παραγγελθεί με διάφορα αξεσουάρ, όπως είναι ερπύστριες για τον πάγο ή ειδικά μαξιλάρια αέρα για πλωτές περιπέτειες κ.ά.

Παρακολουθήστε το ρουμάνικο ATV (All Terrain Vehicle) να περνάει κυριολεκτικά από παντού…

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

 
Κλείσιμο [X]