ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ VW AMAROK

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26/11/2013

 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επίσημα η Volkswagen, 239.000 Amarok ανά τον κόσμο, τίθενται προς ανάκληση έτσι ώστε να διορθωθούν τυχόν προβλήματα με την αντλία καυσίμου τους.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα ανακλήσεων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας απεφάνθη ότι σε ορισμένα οχήματα Amarok παρατηρήθηκαν προβλήματα με την αντλία καυσίμου.

Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την άμεση επισκευή της, έτσι ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες και δυσλειτουργίες στο σύστημα τροφοδοσίας του κινητήρα του.

Το πρόγραμμα ανακλήσεων αφορά σε συνολικά 239.000 οχήματα, τα οποία έχουν ημερομηνία κατασκευής από την έναρξη παραγωγής του γερμανικού pick up έως και τον Ιούνιο του 2013, ενώ οι ιδιοκτήτες των εν λόγω οχημάτων θα ενημερωθούν σύντομα με συστημένη επιστολή προκειμένου να επιθεωρηθούν τα οχήματά τους.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...