ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΦΟΥΛΑΡΕΙΣ ΜΕ SHELL, ΠΑΙΡΝΕΙΣ FERRARI

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ FERRARI ΑΠΟ ΤΗ SHELL ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ LEGO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/11/2013

 

Η νέα προωθητική καμπάνια της Shell «τρέχει» σε συνεργασία με τη Ferrari και τον Όμιλο LEGO, με την Ελλάδα να είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, στις οποίες κυκλοφορεί η ειδική περιορισμένη σειρά συλλεκτικών μοντέλων Ferrari φτιαγμένων από τα γνωστά τουβλάκια.
Μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα 6 μοντέλα, δωρεάν ανεφοδιάζοντας απλώς το αυτοκίνητό σας με 20lt Shell V-Power Racing ή με 20lt Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και πληρώνοντας επιπλέον 1,90 ευρώ. Έτσι μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τα μοντέλα πριν από τα Χριστούγεννα και να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας!

Τα οχήματα:
• Ferarri F150° Italia:
αντίγραφο του αυτοκινήτου που κέρδισε σε αγώνα της F1 το 2011, στο οποίο μπορούν να «φορεθούν» εναλλακτικά τα κράνη του Felipe Massa ή του Fernando Alonso.
Scuderia Ferrari Truck: γνωστό φορτηγό μεταφορών και βασικό μέρος της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari. Στη LEGO εκδοχή του η καμπίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να περιλαμβάνει ρεαλιστικές λεπτομέρειες των φώτων, του ψυγείου και της μάσκας.
Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB): πραγματικός θρύλος του μηχανοκίνητου κόσμου, από τα πιο όμορφα οχήματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο της Ferrari με δισκόφρενα. Οι χαρακτηριστικοί στρογγυλοί προβολείς του λειτουργούν τέλεια στα τουβλάκια LEGO, αντικατοπτρίζοντας την ομορφιά του πρωτότυπου.
Ferrari F40: από τα πιο γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Το κλασικό αεροδυναμικό του σχήμα και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και «μεταφράζονται» τέλεια από τα τουβλάκια LEGO.
Ferrari FXX: η τελευταία, υψηλής απόδοσης αγωνιστική εξέλιξη του μοντέλου Ferrari Enzo, ενός από τα πιο δυνατά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η εκδοχή LEGO σε μαύρο χρώμα αποδίδει σε μεγάλο βαθμό το κομψό στιλ της Ferrari FXX.
Ferrari 458 Italia: αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο της τρέχουσας σειράς της Ferrari. Ο Όμιλος LEGO έκανε το παν για να αναπαράγει τις χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες, από τη τριπλή εξάτμιση στα πολλαπλά LED μπροστινά φώτα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι.

Παρακολουθήστε την ομάδα της Ferrari (Massa, Alonso και Domenicalli) να παίζει με τα πιο διάσημα τουβλάκια του κόσμου…

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...