ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CITROEN

Η CITROEN ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (Η 100.000KM) ΣΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ C1 ENTERPRISE, NEMO VAN & BERLINGO VAN

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 02/12/2013

 

Έχοντας ξεχωρίσει για την πρακτικότητα και την αντοχή τους, τον αποδοτικό χαρακτήρα και το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, αλλά και για τα –παραδοσιακά για τη φίρμα– υψηλά επίπεδα άνεσης, τα επαγγελματικά Citroen συνθέτουν μια γκάμα ικανή να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.
Η συνολική εγγύηση για 5 χρόνια είναι συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης της Automobiles Citroen, διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθ’ όλη την διάρκεια των 5 ετών.

Το ωφέλιμο μήκος του C1 eco Enterprise αγγίζει τα 1.000mm και το ύψος του τα 850mm. Με απόβαρο μόλις 860kg, το ωφέλιμο φορτίο των 320kg συμπληρώνει τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες του μοντέλου.

Παρά τις μικρές του διαστάσεις (3,86m μήκος), το Nemo Van μπορεί να μεταφέρει μεγάλα φορτία. Ο συνολικός όγκος φόρτωσης φτάνει έως τα 2,8m3 και το ωφέλιμο φορτίο τα 610kg.

Το Berlingo Van διατίθεται με δύο διαφορετικά μήκη αμαξώματος: L1 (με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης τα 3,7m3) και L2 (με ωφέλιμο όγκο 4,1m3).

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]