ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ OPEL MOVANO

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/10/2012

 

Το Movano, το κορυφαίο ελαφρύ επαγγελματικό της Opel, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά. Και πώς να μην το πετύχει, αφού η τεράστια γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων (Combi, Tipper, Van κ.ά.) και εφαρμογών (4 διαφορετικά μήκη αμαξώματος, 3 διαφορετικά ύψη οροφής και δυνατότητα επιλογής της μετάδοσης στον εμπρός ή τον πίσω άξονα) υπερκαλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μικρομεσαίο επαγγελματία. Σήμερα όμως το Movano απέκτησε επιπλέον προσόντα, καθώς οι κινητήρες του εμφανίζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 9%, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα χιλιόμετρα με λιγότερα χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός 2.3 CDTI απόδοσης 100 και 125Ps δέχθηκε τροποποιήσεις στο σασμάν (6τάχυτο κιβώτιο), στην ηλεκτρονική διαχείριση, ενώ νέα είναι και τα ελαστικά περιορισμένης αντίστασης που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Επίσης η Opel προχώρησε και σε αναβαθμίσεις στα συστήματα πολυμέσων με τα οποία εξοπλίζει το Movano. Πιο συγκεκριμένα, νέας κοπής είναι τα χειριστήρια στο τιμόνι για τις λειτουργίες του ηχοσυστήματος, ενώ πλέον το σύστημα υποστηρίζει σύνδεση κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth και αναπαραγωγή δεδομένων από εξωτερική πηγή τύπου USB.
Όπως βλέπετε, η Opel ακολουθεί κατά γράμμα τον παλμό της αγοράς προσφέροντας πλούσιες γκάμες, τόσο σε αμάξωμα όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού, για να μπορεί ο οδηγός και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του αλλά και να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

 
Κλείσιμο [X]