ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡIOY Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ DAF TRUCKS LF, CF & XF

ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ DAF ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ EURO6

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/12/2013

 

Τις νέες –Euro6– γενιές των LF, CF και XF, τις έχουμε παρουσιάσει όχι μια αλλά αρκετές φορές μέσα από τις σελίδες του Car & Truck. Η Panergon AE, επίσημος εισαγωγέας των DAF Trucks στη χώρα μας, διοργανώνει μία μικρή φιέστα (κομμένη και ραμμένη στο πνεύμα της αγοράς) και προσκαλεί όλους εσάς που θέλετε να γνωρίσετε από κοντά και να μάθετε τα πάντα για τους «Ιπτάμενους Ολλανδούς», στις 7 του Δεκέμβρη και ώρα 10:00 π.μ., στις εγκαταστάσεις της στη Μαγούλα Αττικής.

Δυστυχώς, η ναυαρχίδα της μάρκας, το XF, δε θα είναι προς το παρόν διαθέσιμο για test drive παρά μόνο για στατική παρουσίαση, μια και ο συγκεκριμένος τράκτορας (Euro6, 510Ps) είναι πουλημένος. Σύντομα όμως η Panergon θα έχει στη διάθεσή της όχημα δοκιμής.

Εκεί, θα βρίσκεται στη διάθεσή σας το καταρτισμένο προσωπικό του Ομίλου «Σφακιανάκης» για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας κατά τη διάρκεια του επίσημου –ελληνικού– λανσαρίσματος των μοντέλων, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία για test drive.

Τα εικονιζόμενα LF (Euro6, 310Ps) και CF (3-αξονικός τράκτορας, Euro6, 440Ps), άρτι αφιχθέντα από την Ολλανδία, αποτελούν μέρος της περιοδείας που «τρέχει» η DAF Trucks NV στην Ευρώπη, και ετοιμάζονται για πλύσιμο, γυάλισμα και τελευταίο έλεγχο πριν αποκαλυφθούν και επίσημα στις 7 του Δεκέμβρη.

Προκειμένου να αποφευχθεί η παραμικρή σύγχυση όσον αφορά τις ώρες δοκιμών, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή (http://www.daftrucks.gr/interest.php) και να συμπληρώσετε τη φόρμα επίδειξης του οχήματος.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...