ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/12/2013

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ στον ισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Κηφισού, στη συμβολή με την Ιερά Οδό του Δήμου Αιγάλεω, οι οποίες θα διαρκέσουν ως την ερχόμενη Τετάρτη (11/12/2013).

Συγκεκριμένα, προβλέπεται σταδιακή κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λεωφ. Κηφισού προς την Ιερά Οδό στο ρεύμα προς Λαμία (στο ισόπεδο τμήμα κόμβου), με ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Οι εν λόγω ρυθμίσεις γίνονται στο πλαίσιο κατασκευής των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας από την Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα του έργου «Δίκτυο Ομβρίων και Συλλεκτήρων στον ΟΤΑ Αιγάλεω».

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή όταν διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο καθώς και υπομονή στις καθυστερήσεις και να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

ΤΕΕ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρα 11.30, με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου ...